VELKOMMEN!

Colosseum Tandlægerne Nørreport er en top-moderne tandklinik kun 1 minuts gang fra Nørreport Station. Vi tilbyder vores patienter de bedste, mest effektive og smertefrie behandlinger, i nye og flotte lokaler.

Hos os er du i gode hænder – vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Vi er 4 tandlæger og 1 tandplejer som tilbyder almindelig og forebyggende tandpleje med de bedste materialer. Derudover har vi til sammen mere end 25 års erfaring som parodontose henvisningspraksis og tilbyder desuden kirurgi, protetik og kosmetisk tandpleje.

Omkring os har vi et team af søde og dygtige klinikassistenter. 

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Nørreport er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/