Skift til os

Overvejer du at skifte tandlæge?

Hvis du overvejer at skifte tandlæge, men mangler lidt information om, hvordan det foregår, så læs med her. 

Og skulle du efterfølgende stadig have spørgsmål eller mangle svar på noget, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan nemt finde kontaktoplysninger på vores klinikker på oversigten her – så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have.

Helt overordnet er det rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din tidligere tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, som du enten kan udfylde online her på hjemmesiden inden dit første besøg, eller når du kommer på klinikken første gang. Det er helt op til dig.

Det var den praktiske del. Så er det selvfølgelig også rigtig vigtigt med kemi og tillid.

For mange mennesker handler et tandlægeskift om tillid. Både tillid til den nye tandlæges faglighed, men også til mennesket bag. Det er vigtigt, at der er empati, lydhørhed og forståelse for eventuelle individuelle behov, der skal være tid og plads til. Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre besøgene på klinikken så behagelige som muligt, og så bruger vi den tid, der skal til, for at imødekomme vores patienters behov.

Flotte klinikker i hele Danmark

Vi har 30 moderne tandklinikker med det nyeste udstyr og tilbyder alle former for behandling. Vores behandlere får løbende videreuddannelse, så de altid er opdaterede på den nyeste viden inden for vores branche. Du er altså i gode og trygge hænder, når du besøger os. Vores klinikker er herudover lokalt forankrede og arbejder med vores Good Neighbour-program, hvor de ansatte på klinikken hjælper med velgørende initiativer i nærområdet.

Klinikkerne er fordelt over hele landet, så find den, der ligger tættest på dig.

Glem ikke de regelmæssige tandeftersyn under flytningen

– de er utroligt vigtige for både for din tandsundhed og din pengepung.

Hvis man skal flytte, eller den faste tandlæge gennem mange år stopper, kan det måske tage tid at finde den helt rigtige nye tandlæge, men det er vigtigt ikke at glemme de regelmæssige tandeftersyn. Her hos Colosseum Tandlægerne taler vi altid med vores patienter om, hvor vigtige de jævnlige besøg på klinikken er. Vi går ind for at forebygge frem for at behandle, og når du kommer til de regelmæssige eftersyn, har vi mulighed for at opdage eventuelle begyndende tandsygdomme, inden de når at udvikle sig til noget, der kræver en større og dyrere behandling. Jævnlige besøg hos tandlægen er derfor en rigtig god investering i både dine tænder og din økonomi. Du kan læse mere om de regelmæssige tandeftersyn her.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have en uforpligtende snak. Find kontaktoplysninger på klinikken tættest på dig.

Fill out health questionnaire

Helbredsformular