Skift tandlæge

Skift tandlæge

Udfyld venligst formularen, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer i hverdage.
Vi kontakter dig normalt mellem kl. 8 – 16.

Spar tid hos tandlægen - Udfyld også dit helbredsskema nu

Dit helbredsskema indebærer informationer til din journal.
Du kan vælge at udfylde dit helbredsskema online inden din første tandlægetid og dermed spare tid, når du møder op på klinikken

Gå til helbredsskema

Overvejer du at skifte tandlæge?

Hvis du overvejer at skifte tandlæge, men mangler lidt information om, hvordan det foregår, så læs med her. 

Og skulle du efterfølgende stadig have spørgsmål eller mangle svar på noget, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan nemt finde kontaktoplysninger på vores klinikker på oversigten her – så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have.

Helt overordnet er det rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS.

 • Klinikken kontakter dig med henblik på at bekræfte dit ønske om at skifte til os.
  Det sker, når du har udfyldt formularen ovenfor og valgt den klinik du ønsker at skifte til.
  Du vil også få mulighed for at booke din første tid hos os, når vi kontakter dig.
 • Vi sørger for at bede din tidligere tandlæge om at overføre din journal til os
  Det gør vi, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der er behov for det. Dette sker selvfølgelig først, når vi har modtaget din tilladelse til at vi må overføre journalen
 • Du vil også blive bedt om at udfylde et helbredsskema til journalen.
  Du kan enten udfylde formularen online her på hjemmesiden, inden dit første besøg, eller når  du kommer på klinikken første gang (kom gerne 10 minutter inden, hvis du vælger at udfylde helbredsskema på klinikken.Du kan også spare tid ved at udfylde dit helbredsskema allerede nu.
  Du kan udfylde helbredsskemaet ved at klikke her

Flotte klinikker i hele Danmark

For mange mennesker handler et tandlægeskift om tillid. Både tillid til den nye tandlæges faglighed, men også til mennesket bag. Det er vigtigt, at der er empati, lydhørhed og forståelse for eventuelle individuelle behov, der skal være tid og plads til. Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre besøgene på klinikken så behagelige som muligt, og så bruger vi den tid, der skal til, for at imødekomme vores patienters behov.

Vi har 30 moderne tandklinikker med det nyeste udstyr og tilbyder alle former for behandling. Vores behandlere får løbende videreuddannelse, så de altid er opdaterede på den nyeste viden inden for vores branche. Du er altså i gode og trygge hænder, når du besøger os. Vores klinikker er herudover lokalt forankrede og arbejder med vores Good Neighbour-program, hvor de ansatte på klinikken hjælper med velgørende initiativer i nærområdet.

Klinikkerne er fordelt over hele landet

Glem ikke de regelmæssige tandeftersyn under flytningen

de er utroligt vigtige for både for din tandsundhed og din pengepung.

Hvis man skal flytte, eller den faste tandlæge gennem mange år stopper, kan det måske tage tid at finde den helt rigtige nye tandlæge, men det er vigtigt ikke at glemme de regelmæssige tandeftersyn. Her hos Colosseum Tandlægerne taler vi altid med vores patienter om, hvor vigtige de jævnlige besøg på klinikken er.

Vi går ind for at forebygge frem for at behandle, og når du kommer til de regelmæssige eftersyn, har vi mulighed for at opdage eventuelle begyndende tandsygdomme, inden de når at udvikle sig til noget, der kræver en større og dyrere behandling.

Jævnlige besøg hos tandlægen er derfor en rigtig god investering i både dine tænder og din økonomi. Du kan læse mere om de regelmæssige tandeftersyn her.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have en uforpligtende snak. Find kontaktoplysninger på klinikken tættest på dig.

Ofte stillede spørgsmål

Når du udfylder formularen med dine informationer øverst på denne side, vil klinikken automatisk modtage en mail med dine oplysninger. Du vil efterfølgende blive kontaktet af klinikken med henblik på at booke dit første tandeftersyn.

Når du skifter tandlæge til Colosseum Tandlægerne, vil vi bede dig udfylde et helbredsskema, som du også kan udfylde digitalt her. Når du udfylder helbredsskemaet, skal du samtidig give tilladelse til at klinikken må indhente din journal fra din nuværende/forhenværende tandlæge.