Med hjertet på rette sted

Vi arbejder for et godt formål

Hos Colosseum Tandlægerne er vi stolte over at være en del af en velgørende arv, der har visionen om ‘at have en dyb og positiv indvirkning på menneskers liv i alt, hvad vi gør.’

Vi er ejet af en virksomhed med hjertet på rette sted, hvor al økonomisk udbytte går til den velgørende fond Jacobs Foundation, der er en af verdens førende af sin slags. Fonden har et stærkt ønske om, at alle børn verden over skal have lige adgang til uddannelse og samme muligheder for personlig udvikling uanset baggrund, bopæl eller familiens indkomstniveau.

Fondens arbejde beror på forskning, der viser, at børn har en enorm evne til at lære – i særdeleshed under de rigtige forhold og omgivelser. Derfor har Jacobs Foundation i deres 2030-strategi afgivet løfte om at investere 3,5 mia. kr. over de næste ti år til at fremme læring og uddannelse for børn og unge.

Jacobs Foundation

Jacobs Foundation blev grundlagt i 1989 af filantropen Klaus J. Jacobs og hans familie, og målet var at tilbyde hjælp til fremtidige generationers børn ved at tilbyde dem mulighed for positiv udvikling og derigennem støtte dem i at blive en socialt ansvarlig del af samfundet. Klaus J. Jacobs overgav i 2001 hele sin andel af investeringsvirksomheden Jacobs Holding, der ejer Colosseum Dental Group, som Colosseum Tandlægerne er en del af, til fonden i form af en donation.

Klaus J. Jacobs modtog adskillige hædersbevisninger som anerkendelse for hans enestående indsats for at fremme uddannelse og udvikling for børn og unge. Han modtog blandt andet den højeste ære, hans hjemby Bremen giver – byens guldmedalje, som anerkendelse af hans engagement i ungdomsudvikling og hans eksemplariske filantropiske bidrag til videnskabelige fremskridt.

“Jeg har altid følt mig drevet af at sikre, at børn har en god fremtid foran sig”

Klaus J. Jacobs.

At arbejde med hjertet på rette sted ligger altså i Colosseum Tandlægernes DNA, så vi gør også en indsats for at hjælpe, hvor der er brug for det her i Danmark. Vores klinikker arbejder derfor hvert år med lokale aktiviteter i vores ’Good Neighbour’-program, hvor de ansatte på klinikkerne hjælper med velgørende initiativer i lokalområdet.

Vi samarbejder med