Colosseum Tandlægerne
Næstved

Flot og moderne tandklinik i centrum af Næstved. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Book tid hos Næstved

Velkommen til vores moderne tandklinik i Næstved – Din lokale tandklinik til alle dine behandlingsbehov

Velkommen til Colosseum Tandlægerne Næstved, vores moderne tandklinik, der er dedikeret til at levere skræddersyet tandpleje og -behandlinger, der passer til dine individuelle behov. Vi foretager næsten alle vores behandlinger på klinikken i Næstved, fra tanretning til implantater; derfor kan vi løse de fleste behov her på klinikken. Vores mål er at sikre, at dit tandlægebesøg bliver en behagelig oplevelse. Vi er et yngre dynamisk team med bred erfaring, der stræber efter at etablere et godt samarbejde, og du vil opleve en imødekommende klinik, hvor personalet altid smiler. Vores team arbejder meget seriøst med tandlægeskræk og har god erfaring med at hjælpe patienterne igennem behandlingerne.

 

 

Book tid online

Vores stærke hold i Næstved

I Næstved er vi seks tandlæger og tre tandplejere, der udfører stort set alle behandlinger på klinikken. Vi hjælper dig med alt fra kirurgi til sund tandpleje. Udover de mere almindelige tandbehandlinger, udfører Terne, Mie og Anne Katrine klinikkens kirurgi, imens Karina arbejder med kosmetisk og funktionel tandretning. Vores tandplejere står for de årlige sundhedstjek og kosmetiske behandlinger som fx blegning. Du kan læse mere om vores behandlere nedenunder.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Lokal ledelse af klinikken i Næstved

I 2023 blev klinikken i Næstved overtaget af Mie Schefferling, som er partnertandlæge og leder af klinikken. Mie har ansvaret for at sikre, at behandlingerne lever op til Colosseum Tandlægernes høje standarder. Mie har stor interesse for bidfunktion og tandlægeskræk. Tidligere har Mie arbejdet som tandlæge på klinikken i Næstved og Fuglebjerg, og det er vigtigt for hende at bevare klinikken i Næstved som en “stemningsfuld og personlig tandklinik”.

Det er os, du møder

Anne Katrine Danielsen
Tandlæge
Karina Hansen
Tandlæge
Mie Schefferlig
Tandlæge Partner og fagleder
Terne Juul Vilhelmsen
Tandlæge
Emil H. Nielsen
Tandlæge
Mustafa Ismail
Tandlæge
Simon Bruhn-Bilstrup
Tandplejer
Louise Mikkelsen
Tandplejer
Helene Enegaard
Klinikassistent
Joan Villumsen
Klinikassistent
Lisbeth Hansen
Klinikassistent
Lærke Lumeh
Klinikassistent
Rena Mihailou
Klinikassistent
Camilla Holmegaard
Receptionist
Stine Christiansen
Steril Assistent
Kathrine Ravn
Klinikchef
Sandra Mohini Møller Lohmann
Klinikassistent
Se flere medarbejdere

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikring Danmark
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Book tid online

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 17:00
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
7:30 - 17:00
Torsdag
7:30 - 17:00
Fredag
7:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 15:30
Tirsdag
8:00 - 15:30
Onsdag
7:30 - 14:30
Torsdag
7:30 - 15:30
Fredag
8:00 - 12:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Næstved
Kindhestegade 2, 1. sal, 4700 Næstved
Kontakt

Beliggenhed i Næstved

Vores klinik ligger i hjertet af Næstved centralt på hjørnet af Kindhestegade og Hjultorv og tilbyder gode parkeringsmuligheder i nærheden, herunder Axelhus og Rådmandshaven. Klinikken er også kun 650 meter fra Næstved station. Vi befinder os på 1. sal, og der er en trappestol til rådighed for dem, der har svært ved at tage trapperne op til klinikken.

City Nights i Næstved

Næstved er kendt for at afholde City Nights og hos Colosseum Tandlægerne i Næstved er vi stolte over at være med til at skabe liv i gaden.

Hos Colosseum er vores motto “tænder for livet”, og det budskab ville vi gerne dele med alle de festglade mennesker i Næstved, til årets City Night arrangement. 🦷

Beredt med 300 balloner og goodiebags, drog vores søde klinikassistenter Stine og Lærke i byen og delte poser og balloner ud, til stor glæde for modtagerne🎈🛍️

Tak til vores sponsorere Kvickly Næstved, Sensodyne og Colgate-Palmolive for lækkerier i posen. 🤩 🪥

Kontakt Colosseum Tandlægerne Næstved

Colosseum Tandlægerne Næstved
Kindhestegade 2, 1. sal,4700 Næstved
Send besked her

Engagement for velgørende formål

Colosseum Tandlægerne ejes af schweiziske Jacobs Holding, der donerer hele sit overskud til Jacobs Foundation, en af verdens førende velgørende fonde. Jacobs Foundation har indtil videre uddelt over 5 mia. kroner til at støtte børn og unges udvikling over hele verden. Vi er stolte af, at vores tandklinik i Næstved bidrager til denne fantastiske sag.

Vi samarbejder med