Hvem er

Colosseum Danmark

+600 klinikker i Europa

Colosseum Dental Group er den førende paneuropæiske tandlægegruppe

+10.000 tandlæger

Colosseum Dental Group beskæftiger mere end 10.000 dygtige tandlæger

Colosseum Academy

Videreuddannelse af medarbejdere på eget uddannelsescenter beliggende i Oslo

Støtter børn og unge

Al økonomisk udbytte går til den velgørende fond Jacobs Foundation

Sund mund, hele livet

I Colosseum har vi en holdning til, hvad sundhed betyder for dit liv.
Derfor har vi lavet et manifest for, hvordan vi gerne vil arbejde med tandsundhed:

Livet kan være en ordentlig mundfuld. Hver gang du tager en bid af det ene, vil nogen fortælle, at du skulle have valgt noget andet. Der kommer hele tiden nye ideer om sundhed på banen, så hvad der var rigtigt i går, kan være helt forkert i dag. Men en ting ændrer sig aldrig: Alle vil gerne leve bedst muligt. Længst muligt. Et godt helbred begynder med en sund mund. Det kan ikke diskuteres. Stærke tænder og et sundt tandkød kan gøre en verden til forskel for både kroppen og smilet til livet.

Men ingen er ens. Behovet for tandpleje er forskelligt for alle og kan
ændre sig undervejs, hvor både livsstil, generel sundhed og alder
spiller ind. Vores ambition er at møde vores patienter der, hvor de er
i livet, og tilbyde moderne tandpleje af højeste kvalitet. Så enhver
kan gå herfra og hver gang føle sig så god som ny. Hele livet.

En del af Colosseum Dental Group

Colosseum Danmark er en del af Colosseum Dental Group, der er den førende paneuropæiske tandlægegruppe. Koncernen har mere end 550 moderne og veludstyrede klinikker og 50 laboratorier fordelt over 11 lande i Europa. Næsten 10.000 dygtige tandlæger udfører behandlinger af høj kvalitet, der dækker alle specialer, og stræber efter fremragende patientpleje. Hos Colosseum Dental Group benytter vi de nyeste teknologier og uddannelser til at levere tjenester af høj kvalitet med fokus på fremragende patientpleje. Vi bekymrer os om vores patienter, vores kollegaer og de samfund, vi opererer i, og så samarbejder vi i et internationalt netværk til gavn for alle.

Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, der et globalt professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding har et langsigtet engagement inden for tandpleje gennem sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA. Langsigtet værdiskabelse for et velgørende formål er helt central for Jacobs’ arv, og Jacobs Holdings eneste økonomiske modtager er Jacobs Foundation – en af verdens førende velgørende fonde dedikeret til udvikling af børn og unge på globalt plan.

Colosseums udvikling i Danmark

Colosseum startede i Danmark i 2002 med klinikken på Kongens Nytorv, men væksten tog for alvor fart i 2017, da Jacobs Holding overtog
ejerskabet af Colosseum. I dag er vi en landsdækkende tandlægekæde med 30 klinikker og to laboratorier fordelt over hele landet, der kan tilbyde alle typer af tandplejebehandlinger. Sideløbende med opkøbene er et fokus på at implementere den nyeste teknologi på klinikkerne,
så patienter i Danmark kan tilbydes tandpleje og behandlinger fra topmoderne klinikker.

Den store vækst har betydet, at vi er blevet et fagligt fællesskab med over 200 behandlere. Vi har specialister inden for alle områder af tandlægefaget og kan tilbyde patienter alle former for behandling.

Vi tilbyder velrenommerede praktiserende tandlægeklinikker og specialklinikker at blive en del af et stærkt brand, der tilbyder patienter og ansatte landets mest topmoderne klinikker, med de bedste og mest avancerede behandlingsmetoder inden for alle områder af moderne tandpleje.

Colosseum Tandlægerne Årsberetning 2022/2023

Jacobs Foundation

I Colosseum Danmark er vi stolte over at være en del af den velgørende sag, der har en langsigtet vision: alt, hvad vi gør, har en dybtgående og positiv indvirkning på menneskers liv.

Jacobs Foundation investerer i børn og unges fremtid, så de kan blive socialt ansvarlige og produktive medlemmer af samfundet. Fonden mener, at alle børn skal have lige adgang til uddannelse og bedre muligheder for personlig udvikling. Og alle børn bør få chancen for at nå deres sande potentiale, uanset baggrund, bopæl eller familiens indkomstniveau. Fonden er styret af forskning, der viser, at børn har en enorm evne til at lære, især under gunstige forhold og omgivelser. Derfor har fonden som led i 2030-strategien forpligtet sig til at investere 500 millioner schweiziske franc i løbet af de næste ti år for at støtte skoler i at tilbyde uddannelse af høj kvalitet og til at omdanne uddannelsessystemer rundt om i verden med det ultimative mål at give børn og unge praktisk viden, færdigheder, holdninger, værktøjer og rimelige muligheder for at nå deres fulde læringspotentiale og trives sammen.

Jacobs Foundation fokuserer på at forstå og omfavne variation i læring i de tidlige år (2-12 år) og tidlige overgange. Deres tilgang er designet til at fremme læring fra bevis til handling til systemer på tværs af forskellige sammenhænge.

Ledelse

Malin Schmidt
CEO
Mathias Damgaard
CFO
Niklas Odengaard
Operations Director
Erik Andersen
Medical Director

Area Managers

Pernille Beck
Area Manager
Louise Knudsen
Area Manager
June Andersen
Area Manager

Marketing

Cecilie Schlütter
Marketing manager
Kathrine Gram
Marketing koordinator

M&A

Finance

Christian Toelhøj
Financial manager
Rasmus Emil Dela
Regnskabsmedarbejder
John Zamora Larsen
Regnskabsmedarbejder

HR

Christian Storm Zerlang
HR Partner

IT

Simon Juul Larsen
IT Manager

Moderne tandpleje

For at vi, hos Colosseum Tandlægerne, kan tilbyde moderne tandpleje af højeste kvalitet, arbejder vi efter nogle principper, der løbende skal forbedre vores indsats og patienternes oplevelse på vores klinikker

  • Faglighed
    Vi er fagfolk, der brænder for tandsundhed. Vores teams faglighed er afgørende for, at vi får lavet de rigtige behandlingsplaner og vejledt patienterne i deres unikke behov for både forebyggelse og behandling. Vores hold af erfarne og dygtige tandlæger og tandplejere efterstræber hele tiden at være opdaterede med nyeste viden. Hertil er uddannelse og faglig sparring obligatorisk, men vi arbejder også meget med evnen til at videreformidle og oversætte denne viden i praksis, så vi kan kommunikere og vejlede patienterne
  • Innovation og digitalisering
    Hos Colosseum er vi optaget af at bruge den nyeste teknologi til at løfte kvaliteten af vores behandlinger. Ved at bruge 3D scannere og avanceret røntgen kan vi få en dyb forståelse af patienternes tandsundhed, stille de rigtige diagnoser og lægge den rigtige behandlingsplan. Vi bruger de nyeste teknikker og bedste materialer i vores bestræbelser på at reducere kompleksiteten og omfanget af behandlingerne. Det bliver til en bedre løsning for patienten med færre gener.

  • Trivsel
    For os går trivsel hånd i hånd med at levere kvalitet. Vores medarbejderes trivsel er en forudsætning for, at vi kan skabe gode oplevelser for vores patienter. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber tillidsvækkende relationer med de patienter, der møder os på vores klinikker, hvilket er så afgørende for vores service. Endvidere har tilfredse medarbejdere lyst til at forblive en del af Colosseum. Det giver os kontinuitet og mulighed for at løfte det faglige niveau i hele Colosseum. Derfor vil vi være den mest attraktive arbejdsplads i branchen og vi er stolte over at være certificeret som ‘A Great Place to Work‘.

Colosseum Tandlægernes arbejdsområder

Kvalitetstandpleje
Vi har en ambition om at levere tandpleje af højeste kvalitet. Vores team af tandlæger og tandplejere har en bred erfaring og efterstræber
hele tiden at dygtiggøre sig inden for deres fag. Vi ved, at god tandpleje er en vigtig del af et sundt liv. Derfor kan vi gøre en forskel i menneskers liv ved at tilbyde tandpleje af højeste kvalitet med moderne teknologi og de nyeste behandlingsformer. Alle vores klinikker er digitaliserede. Moderne tandpleje indebærer mindst mulig behandling, der hjælper patienten bedst muligt i et enkelt og smertefrit forløb.

Specialtandpleje til de mest krævende og komplicerede behandlinger
Hos Colosseum har vi specialiserede tandlæger, der kan varetage nogle af de mest krævende behandlinger inden for kirurgi, implantologi, radiologi, endodonti og andre tandlægespecialer. Vi er stolte af at modtage henvisninger fra andre tandlæger i hele landet og behandler denne tillid med største respekt. For vores patienter betyder det, at de kan få udført de nødvendige behandlinger på samme klinik eller på en nærliggende Colosseumklinik. Det gør det nemt for patienten og understøtter et godt behandlingsforløb.

Laboratorier
Laboratorierne spiller en vigtig rolle i at levere et godt behandlingsforløb samt høj kvalitet for patienten. Eftersom de to laboratorier, Eidorff Dental og CCdent, blev en del af Colosseum i 2022, har vi fået mulighed for at styrke det tværfaglige samarbejde mellem tandteknikere, tandplejere og tandlæger. Det betyder, at vi kan kvalitetssikre vores produkter og processer, så vores laboratorier i dag kan levere endnu bedre ydelser til de mere end 650 tandlægeklinikker, der serviceres på tværs af landet.

Trivsel og velfærd blandt Colosseum medarbejdere

Colosseums medarbejdere er afgørende for vores succes. For os er det vigtigt at fastholde eksisterende og tiltrække nye og højt kvalificerede medarbejdere, da de er kernen i at levere den gode trygge oplevelse til patienterne. Det styrker tilliden i relationen, som er grundlæggende for at tilbyde kvalitetstandpleje. Derfor er vores ambition at være dentalbranchens mest attraktive arbejdsplads. Det bliver vi igennem vores faglige tilbud, men også ved at fokusere på trivsel, velvære og godt samarbejde.

I Colosseum har vi en Fælles Fagdag hvert år, hvor vi samler alle medarbejderne på tværs af alle klinikker, laboratorier og hovedkontoret. Der er arrangeret et spændende program for alle faggrupper, hvor vi også får eksterne foredragsholdere til at komme med nye perspektiver, vi kan tage med tilbage i vores hverdag. Dagen afsluttes med middag, fest og underholdning og fungerer som en vigtig mulighed for at møde hinanden på tværs af klinikkerne og skabe samhørighed.

Colosseum - A Great Place to Work

Colosseums medarbejdere er afgørende for vores succes. For os er det vigtigt at fastholde eksisterende og tiltrække nye og højt kvalificerede medarbejdere, da de er kernen i at levere den gode trygge oplevelse til patienterne. Det styrker tilliden i relationen, som er grundlæggende for at tilbyde kvalitetstandpleje.

Når vi har glade medarbejdere, kan vi fastholde, udvikle og investere i dem. Det løfter det faglige niveau og den kvalitet, vi ønsker at levere. Derfor er vores ambition at være dentalbranchens mest attraktive arbejdsplads. Det bliver vi igennem vores faglige tilbud, men også ved at fokusere på trivsel, velvære og godt samarbejde.

Derfor er vi glade for, at hele 84% af vores medarbejdere deltog i vores tilfredshedsundersøgelse, Great Place To Work, hvilket vidner om et stort engagement. 79% af vores medarbejdere synes, at Colosseum er en god arbejdsplads, og i 2022 er vi som arbejdsplads blevet certificeret af Great Place To Work. Det at gå på arbejde skal have et formål og give mening. Derfor er vi utrolig glade for, at medarbejderne hos Colosseum er stolte af deres arbejde og føler, at de gør en forskel for både patienter og i samfundet. 85% siger: Mit job er meningsfuldt – det er ikke “bare et job”. Det er vi stolte af!

Et stærkt internationalt samarbejde

Colosseum Tandlægerne i Danmark, Colosseum Tannlege i Norge og Smile Tandvård i Sverige er en del af Colosseum Dental Group (CDG), en organisation der driver over 600 moderne, veludstyrede tandklinikker og 50 tandlaboratorier i elleve europæiske markeder.
Næsten 12.500 dygtige tandprofessionelle er ansat på disse klinikker og leverer kvalitets tandbehandlinger inden for alle specialer med fokus på fremragende patientpleje.

Hovedejeren af CDG er Jacobs Holding, et globalt investeringsselskab med hovedkvarter i Schweiz. Jacobs Holding opretholder et langsigtet engagement inden for tandlægefeltet gennem betydelige investeringer både i CDG i Europa og North American Dental Group (NADG) i USA.
Den ultimative økonomiske fordeling til Jacobs Holding er Jacobs Foundation, en non-profit organisation dedikeret til at støtte børn og unge over hele verden.

Jacobs Foundation’s kerneværdier udgør en afgørende etisk grundpille både for de skandinaviske organisationer og Colosseum Dental Group.
Disse organisationer prioriterer ikke kun levering af kvalitets tandpleje, men forpligter sig også til at støtte de mest sårbare sektorer af samfundet. Jacobs Foundation’s kernekompetencer, som er at finansiere i forskning med fokus på børns læring og udvikling, samarbejde med regeringer, industrier, skoler mv. for at forbedre uddannelsesstrategier og retningslinjer. yde støtte til initiativer, der sigter mod at lette adgangen til viden, data og værktøjer, samt at skabe positiv indflydelse gennem økonomiske bidrag.

Vi samarbejder med