Hvem er

Colosseum Danmark

+600 klinikker i Europa

Colosseum Dental Group er den førende paneuropæiske tandlægegruppe

+10.000 tandlæger

Colosseum Dental Group beskæftiger mere end 10.000 dygtige tandlæger

Colosseum Academy

Videreuddannelse af medarbejdere på eget uddannelsescenter beliggende i Oslo

Støtter børn og unge

Al økonomisk udbytte går til den velgørende fond Jacobs Foundation

Hvem er Colosseum Danmark?

Colosseum Danmark er en del af Colosseum Dental Group, der er den førende paneuropæiske tandlægegruppe. Koncernen har mere end 550 moderne og veludstyrede klinikker og 50 laboratorier fordelt over 11 lande i Europa. Næsten 10.000 dygtige tandlæger udfører behandlinger af høj kvalitet, der dækker alle specialer, og stræber efter fremragende patientpleje. Hos Colosseum Dental Group benytter vi de nyeste teknologier og uddannelser til at levere tjenester af høj kvalitet med fokus på fremragende patientpleje. Vi bekymrer os om vores patienter, vores kollegaer og de samfund, vi opererer i, og så samarbejder vi i et internationalt netværk til gavn for alle.

Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, der et globalt professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding har et langsigtet engagement inden for tandpleje gennem sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA. Langsigtet værdiskabelse for et velgørende formål er helt central for Jacobs’ arv, og Jacobs Holdings eneste økonomiske modtager er Jacobs Foundation – en af verdens førende velgørende fonde dedikeret til udvikling af børn og unge på globalt plan.

Colosseums udvikling i Danmark

Colosseums udvikling i Danmark tog for alvor fart i slutningen af 2017, og vi har i dag klinikker fordelt over hele landet. Vi tilbyder velrenommerede praktiserende tandlægeklinikker og specialklinikker at blive en del af et stærkt brand, der tilbyder patienter og ansatte landets mest topmoderne klinikker, med de bedste og mest avancerede behandlingsmetoder inden for alle områder af moderne tandpleje.

Er du klinikejer og ønsker du at vide mere om Colosseums udvikling i Danmark? Kontakt Jesper Bendixen på [email protected]

Jacobs Foundation

I Colosseum Danmark er vi stolte over at være en del af den velgørende sag, der har en langsigtet vision: alt, hvad vi gør, har en dybtgående og positiv indvirkning på menneskers liv.

Jacobs Foundation investerer i børn og unges fremtid, så de kan blive socialt ansvarlige og produktive medlemmer af samfundet. Fonden mener, at alle børn skal have lige adgang til uddannelse og bedre muligheder for personlig udvikling. Og alle børn bør få chancen for at nå deres sande potentiale, uanset baggrund, bopæl eller familiens indkomstniveau. Fonden er styret af forskning, der viser, at børn har en enorm evne til at lære, især under gunstige forhold og omgivelser. Derfor har fonden som led i 2030-strategien forpligtet sig til at investere 500 millioner schweiziske franc i løbet af de næste ti år for at støtte skoler i at tilbyde uddannelse af høj kvalitet og til at omdanne uddannelsessystemer rundt om i verden med det ultimative mål at give børn og unge praktisk viden, færdigheder, holdninger, værktøjer og rimelige muligheder for at nå deres fulde læringspotentiale og trives sammen.

Jacobs Foundation fokuserer på at forstå og omfavne variation i læring i de tidlige år (2-12 år) og tidlige overgange. Deres tilgang er designet til at fremme læring fra bevis til handling til systemer på tværs af forskellige sammenhænge.

Ledelse

Jens Mondrup
CEO
Mathias Damgaard
CFO
Niklas Odengaard
Operations Director
Erik Andersen
Medical Director

Area Managers

Pernille Beck
Area Manager
Louise Knudsen
Area Manager
June Andersen
Area Manager

Marketing

Cecilie Schlütter
Marketing manager
Laura Stengaard Viksø
Studentermedhjælper

M&A

Jesper Bendixen
M&A Manager
Nikolaj Melsted
M&A Assistant

Finance

Rasmus Werther
Financial Analyst
Henrik Andersen
Regnskabsassistent
Sanne Ørskov Rishøj
Regnskabskonsulent
Christian Toelhøj
Financial manager

HR

Christian Storm Zerlang
HR Partner

Kontakt

Colosseum Danmark har 30 tandklinikker i Danmark, der understøttes administrativt af det danske hovedkontor.

Ønsker du at kontakte os direkte, kan du finde kontaktinfo til vores medarbejdere ovenfor.

Du er også velkommen til at kontakte vores klinikker direkte.

Colosseum Danmark
Carolinevej 3,2900 Hellerup

Send besked her

Vi samarbejder med