Job hos

Colosseum Tandlægerne

Start eller byg videre på din karriere hos Colosseum Tandlægerne

Elsker du tandlægefaget, og vil du arbejde med anerkendte eksperter indenfor branchen? Vi er så heldige at have Danmarks dygtigste klinikpersonale, og det er vigtigt for os at sørge for, at de altid har de bedste kollegaer, branchen har at byde på. Derfor gør vi meget for at finde de helt rigtige medarbejdere til klinikkerne og sørge for, at vores medarbejdere føler sig værdsat og har gode muligheder for at udvikle sig i den retning, de brænder for.

Se ledige stillinger

Hvorfor Colosseum Tandlægerne?

tandfyldning
Karriere

Du får kontinuerligt mulighed for efter- og videreuddannelse, idet vi har stort fokus på at give vores medarbejdere mulighed for at skabe sig den karriere, de drømmer om – eller for at bygge videre på den, de allerede har. Det er afgørende for vores succes indenfor tandlægebranchen, at vores klinikpersonale altid er opdaterede på den nyeste viden og udvikling indenfor faget, og til dette formål holder vi blandt andet interne kurser og bruger vores eget uddannelsescenter Colosseum Academy.

huller-i-tænderne
Netværk

Du bliver en del af Europas største tandlægekæde med omkring 600 klinikker fordelt over 11 lande i Europa – heraf 30 i Danmark. Det giver nogle fremragende muligheder i forhold til at netværke både nationalt og internationalt, hvor man kan sparre med kollegaer med samme interesseområder eller søge hjælp hos eksperter inden for andre områder af branchen.

bedøvelse
Administration

Vi ved, at det vigtigste for vores klinikpersonale er at lave tænder og hjælpe patienterne med at holde en god tandsundhed. Derfor skal der ikke bruges for meget tid på administrative opgaver. Disse er i stedet lagt på hovedkontoret, der står for eksempelvis økonomi, HR og markedsføring.

firmaaftale
Velgørenhed

Du kommer til at arbejde for et godt formål! Vi er ejet af en virksomhed med hjertet på rette sted, hvor al økonomisk udbytte går til den velgørende fond Jacobs Foundation. Herudover er vi hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser og har et Good Neighbour-program, hvor klinikkerne arbejder med lokale aktiviteter, der skal hjælpe velgørende initiativer i deres lokalområder.

Sådan oplever dine kommende kollegaer en hverdag hos Colosseum Tandlægerne

Personalet er fundamentet for Colosseum Tandlægernes succes, og det er vores vigtigste opgave både at holde på vores gode medarbejdere og finde de rigtige nye kollegaer til dem.

“Colosseum klinikken lægger stor vægt på, at jeg som tandplejer er den forebyggende del af klinikken. Dette gør, at jeg kan lave det, jeg elsker allermest: at fremme sundheden for vores patienter. Man kan mærke, at man er en værdsat og værdifuld ansat her.”

Irma
Tandplejer hos Colosseum Tandlægerne Sønderborg

“Hos Colosseum Tandlægerne er man som elev rigtig godt stillet i forhold til ens videre forløb på skolen og efterfølgende karriere. Dette skyldes klinikkens store spændvidde indenfor forskellige behandlingstyper og ikke mindst dygtige og hjælpsomme kollegaer med et højt fagligt niveau.”

Sanne
Elev hos Colosseum Tandlægerne Slotsgade

“Som medarbejder hos Colosseum Tandlægerne oplever jeg at være en del af et miljø, der er båret af høj faglighed og mulighed for udvikling. Jeg oplever en arbejdsplads, hvor der er en gensidig respekt blandt de forskellige faggrupper, og ikke mindst oplever jeg en arbejdsplads, hvor der er plads til humor og omsorg for hinanden.”

Trine
Klinikassistent hos Colosseum Tandlægerne Esbjerg

“Jeg kan godt lide tanken om at være en del af noget større. Al økonomisk udbytte i Colosseum går til velgørenhed – hjælp til børn og unge med uddannelse. Det er jeg stolt af at være en del af.”

Pia
Klinikchef hos Colosseum Tandlægerne Aalborg

“Jeg har som Partnertandlæge fået et professionelt og kompetent team udenfor klinikken, så jeg kan fokusere på mine interesseområder i tandlægefaget og på videreuddannelse. Og så har jeg fået et stærkt fagligt netværk både i indland og udland.”

Kirsten
Partnertandlæge hos Colosseum Tandlægerne Kongensgade

“En anden enestående ting med at være Colosseum-tandlæge er Colosseum Academy. Det giver mulighed for efteruddannelse på et højt fagligt niveau med mulighed for at fokusere på netop de discipliner indenfor odontologien, der interesserer én mest.”

Line
Tandlæge hos Colosseum Tandlægerne Viborg
Se flere

Ledige jobs

Vi leder hele tiden efter medarbejdere som vil gøre en forskel for vores patienter

Tandplejer søges til Colosseum Tandlæger i Virum
Søger du nye udfordringer i din hverdag? Så kan du meget vel være vores nye kollega.
53 31 02 30
Tandplejer søges til Colosseum Tandlægerne i Brøndby
Vi har rigtig travlt, og søger derfor en tandplejer til vores skønne klinik i
Brøndby.
92 15 64 70
Tandplejer Slotsgade- Barselsvikariat
Vi søger en tandplejer, til et barselsvikariat på 7 måneder, med mulighed for forlængelse.  
+4540479646
Tandlæge, Esbjerg
Kære Tandlæge… Vi søger nu en kollega til vores store og flotte klinik i Esbjerg – måske er du den vi leder efter?
Tandlæge, Herlev
Er du den Tandlæge, vores Mikroskop står og venter på?
Receptionist/klinikassistent Det Hvide Hus
Receptionist/klinikassistent søges til Colosseum Tandlægerne Det Hvide Hus
601 601 64
PARTNERTANDLÆGE TIL VORES KLINIK I DRAGØR
Er du på udkig efter nye udfordringer og betyder høj faglighed, medansvar og godt samarbejde meget for dig? Så er du måske vores nye partnertandlæge!
60 16 01 64
Klinikleder - København
Klinikleder søges til klinik beliggende i Københavnsområdet
26 35 88 53
Sjældent opslået stilling
KLINIKKOORDINATOR TIL VORES KLINIK PÅ ØSTERBRO
Klinikassistentelev til Aalborg
Drømmer du om en fremtid som tandklinikassistent? Vi vil vove at påstå, at vi har de helt rigtige rammer for, at du kan blive den allerbedste klinikassistent.
+45 53 70 99 17
Klinikassistentelev til Amager
Klinikassistentelev søges til Colosseum Tandlægerne Amager
+45 9215 6440
Klinikassistent/receptionist til Colosseum Tandlægerne i Hellerup
Vi søger en klinikassistent til vores moderne klinik i Hellerup.
Klinikassistent søges til vores klinik, som er i rivende udvikling!
Er du vores nye kollega?
Fast stilling som klinikassistent hos Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade, 1306 København.
33 93 41 81

Søg uopfordret

Vi leder hele tiden efter dygtige medarbejdere, der vil gøre en forskel for vores patienter. Kontakt os, hvis du er interesseret og gerne vil høre mere.

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.