Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Nørreport

Vi følger fortsat nøje myndighedernes og Tandlægeforeningens krav. Vi holder stadig åbent mandag-fredag, men udelukkende for nødbehandlinger samt behandlinger, som ved udsættelse ville stille patienten ringere prognosemæssigt eller forværre tilstanden. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

Velkommen hos Colosseum Tandlægerne Nørreport. En top-moderne tandklinik kun 1 minuts gang fra Nørreport Station. Vi tilbyder vores patienter de bedste, mest effektive og smertefrie behandlinger, i nye og flotte lokaler.

I vores daglige arbejde har vi fokus på vores patienters sundhed, og vi rådgiver om sammenhængen mellem at være sund i munden og have et sundt alment helbred.

Alle patienter får ved almindeligt tandeftersyn f.eks. tilbudt parodontose-test, bodyanalyse og kostvejledning, som en del af vores ”Sund Mund, Sund Krop”-kampagne. Læs mere om vores sundhedstilbud her.

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

På udkig efter en tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Nørreport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, der løbende sikrer dine tænders sundhed, til den avancerede behandling med genopbygning af smil og bid.

Hvem er vi?

Tandlægerne Peter Røgind og Susanne Dalsgaard har etableret Colosseum Tandlægerne Nørreport. Vi tilbyder alt fra tandeftersyn til kirurgi, protetik og kosmetisk tandpleje – og har desuden mere end 25 års erfaring som parodontose-henvisningspraksis.

Ny patient?

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt.At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.