Colosseum Tandlægerne
Esbjerg

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i centrum af Esbjerg

Book tid hos Esbjerg

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i Esbjerg

Velkommen til Colosseum Tandlægerne Esbjerg, hvor vi har en ambition om at give dig en sund mund og sunde tænder – hele livet. Vi prioriterer uddannelse, efteruddannelse og omfattende erfaring hos vores tandlæger, tandplejere og klinikpersonale, så vi kan tilbyde den højeste kvalitet og professionel service til dig. Uanset om du har brug for en rutinemæssig undersøgelse, tandrensning, kosmetisk behandling eller implantater, kan du have tillid til vores ekspertise.

Vi lægger stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge og komfortable i vores klinik. Derfor har vi skabt imødekommende og smagfulde omgivelser overalt i klinikken – både i venteværelser og i behandlingsrummene.

Book tid online

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter bedømmer deres besøg på vores klinik i Esbjerg

Læs anmeldelserne

Det er os, du møder

Erik
Tandlæge
Erling
Tandlæge, MSc. og partner
Kim
Tandlæge og partner
Maria
Tandlæge
Bertha
Tandplejer
Majbritt
Klinikassistent
Pernille
Klinikassistent
Mathilde
Klinikassistent
Mette
Receptionist
Anni
Daglig leder
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Esbjerg

Colosseum Tandlægerne Esbjerg
Borgergade 21A,6700 Esbjerg
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Esbjerg
Borgergade 21A, 6700 Esbjerg
Kontakt

Et dynamisk team med fokus på kvalitet

Hos Colosseum Tandlægerne Esbjerg har vi sammensat et team af erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, samt yngre talenter, der hver især bidrager med deres unikke erfaring for at imødekomme dine behandlingsbehov. Vi udfører stort set alle behandlinger på klinikken, hvilket betyder, at du ikke behøver at søge andre steder, uanset hvilket behov du har – både nu og i fremtiden.

Kim og Erling er vores partnertandlæger, og de sikrer, at vores behandlingsteam lever op til de høje kvalitetsstandarder, som Colosseum Tandlægerne ønsker at opretholde. Derfor er det afgørende, at teamet konstant efteruddanner sig, så vi kan anvende de nyeste teknologier og metoder for at levere den bedst mulige løsning for dine tænder med mindst mulig indgriben.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Din centrale tandlæge i hjertet af Esbjerg

Beliggende midt i hjertet af Esbjerg, kun 450 meter fra Esbjerg Station, tilbyder vores klinik nem adgang til forskellige tandlægebehandlinger, der imødekommer dine specifikke behov. Klinikken ligger i stueplan ved krydset mellem Borgergade og Englandsgade, hvilket gør den let synlig og tilgængelig. Der er handicapvenlig adgang fra gaden uden trapper, hvilket gør det nemt for gangbesværede og kørestolsbrugere at besøge os. Når du besøger os, er der gode parkeringsmuligheder på Borgergade med gratis parkering i op til 2 timer.

Vi er stolte af at tilbyde let tilgængelige tandplejeydelser af højeste kvalitet til patienter i Esbjerg og de omkringliggende områder.

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

Velgørenhed er en del af vores DNA

Det er en naturlig del af vores DNA at hjælpe andre og at give tilbage, hvor vi kan. Derfor støtter vi også lokale projekter i Esbjerg, hvor vi blandt andet tilbyder tandpleje og uddanner børn og voksne i at holde deres tænder sunde, hele livet igennem.

hænder rækker i vejret for velgørende formål på vegne af colosseum tandlægerne i Esbjerg

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Vi samarbejder med