Young Professionals

Vi investerer i vores tandlægers fremtid gennem kurser og uddannelser

Hos Colosseum Tandlægerne har vi en stærk forpligtelse til at sikre, at vores tandlæger altid kan tilbyde de bedste behandlinger af højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi vores nyuddannede tandlæger et omfattende uddannelsesprogram, som er designet til at styrke deres kompetencer og udvikle deres karriere inden for tandlægefaget.

“Når jeg udfører behandlinger på det højeste faglige niveau, og mine patienter er tilfredse, fylder det mig med stolthed. Jeg værdsætter det sammenhold, vi har hos Colosseum Tandlægerne, især blandt Young Professionals. Aftenkurserne er en mulighed for at dele erfaringer med andre tandlæger i samme situation, hvilket giver tryghed og ro blandt os unge behandlere. Jeg er stolt af at være en del af en organisation, der værdsætter og støtter deres medarbejdere og prioriterer det høje faglige niveau uden kompromis.”

Hans Staarup Rasmussen, Tandlæge hos Colosseum Tandlægerne Brøndby

“Det fokus, der lægges på udvikling og fagligt niveau hos Colosseum og gennem Young Professionals, motiverer mig til dagligt at levere den bedste behandling både for mig selv og for klinikken.”

Hans Staarup Rasmussen, Tandlæge hos Colosseum Tandlægerne Brøndby

Uddannelsesprogram for yngre tandlæger

Vores Young Professionals-program henvender sig til vores yngre tandlæger med op til 8 års anciennitet. Programmet er struktureret og systematisk og sigter mod at sikre, at vores unge tandlæger hurtigt kan opnå vigtig erfaring og tage store faglige spring. Ved at deltage i programmet vil de få adgang til faglig sparring, kurser og workshops inden for udvalgte områder, herunder de nyeste behandlingsteknologier og -processer.

Men det er ikke alt.
Vores Young Professionals-program inkluderer også muligheden for at blive en del af et større fagligt fællesskab, hvor vores tandlæger kan dele deres viden og erfaringer med hinanden. Programmet giver også vores unge tandlæger mulighed for at sparre med erfarne tandlæger og jævnaldrende kollegaer, som de kan lære af og vokse sammen med.

Vi arrangerer løbende kurser årligt, hvor nogle af fagets dygtigste tandlæger underviser vores Young Professionals. Udover at klæde vores tandlæger på med faglig viden og erfaring, giver programmet dem også mulighed for at skabe et stort netværk, som kan hjælpe dem med at håndtere konkrete cases i deres daglige praksis.

Hos Colosseum Tandlægerne er vi stolte af vores Young Professionals-program, som sikrer, at vores tandlæger altid er på forkant med den seneste viden og teknologi inden for tandlægefaget.

Vil du være en del af Colosseum Tandlægerne?

Vil du gerne arbejde i en kæde med fokus på faglig udvikling og høj kvalitet? Så er det måske tid til at tage det næste skridt i din karriere ved at søge job hos en tandlægekæde.

Som tandlæge hos en Colosseum Tandlægerne vil du få adgang til nogle af de mest avancerede behandlingsteknologier og -processer og samtidig have mulighed for at samarbejde med nogle af de bedste og mest erfarne tandlæger i branchen.

Hos Colosseum Tandlægerne er fagligheden i centrum

Colosseum arbejder systematisk og struktureret med videre- og efteruddannelse af alle faggrupper, så patienterne kan tilbydes den bedst mulige behandling, nyeste teknologi og udelukkende behandles med materialer af høj kvalitet.

Medarbejdere i Colosseum har derfor en opsparingsordning til kurser og uddannelse. Men derudover tilbyder Colosseum, eksklusivt
for vores ansatte, en lang række gratis uddannelsestilbud og kursusmuligheder.

Kurser og undervisning
Colosseums 28 klinikker tilbydes undervisning i aktuelle emner og faglige områder, der kan støtte og udvikle arbejdet på klinikkerne til gavn for Colosseums patienter. Udover læring giver det klinikker og medarbejdere mulighed for at udveksle erfaringer og drøfte nye behandlingsmetoder på tværs af klinikkerne.

Colosseums klinikker er digitaliserede, men vi arbejder hele tiden med at investere i og implementere nye teknologier. I samarbejde med Colosseums partnere har vi styrket vores digitale kompetencer  i løbet af 2022 og 2023, hvor mange klinikker har afholdt en intensiv workshop om digitale arbejdsgange – lokalt på klinikkerne.

Sådan kommer du bedst fra start som nuyddannet i en privat klinik

Overgangen fra universitetet til privat praksis indebærer en ændret arbejdsdag med nye samarbejdsrelationer, journalsystemer og fokus på patienterne.

Clara Windeløv er Partnertandlæge på Kongens Nytorv Klinikken og uddannelseschef for Young Professionals hos Colosseum Tandlægerne. I et interview til Tandlægeforeningens podcast ”Odontoverset” er Clara blevet spurgt, hvordan man som nyuddannet kommer bedst fra start i sit job.

Det er afgørende at etablere gode relationer til patienter og kollegaer. Sociale kompetencer er derfor lige så vigtige som faglige færdigheder

Afklar forventninger og mål med dit arbejde og forbered dig på at der ikke er en fast skabelon for succes

Empati, ydmyghed of evnen til at sætte sig i andres sted er afgørende for at trives i branchen

Forbered dig ved at læse patientjournaler, lære udstyret at kende og deltage aktivt i teamarbejdet

Lær hvordan du kommunikerer om priser med patienter og fremstiller behandlingsmuligheder klart, så patienten kan træffe egne valg på et oplyst grundlag

Tandlæger bør uddanne sig i kommunikation og kropssprog for at forbedre deres evne til at interagere med patienter og kollegaer.

Clara Windeløv tilbyder også en række praktiske råd og ressourcer til nyuddannede tandlæger for at hjælpe dem med at navigere i overgangen til privat praksis

Lyt til episoden her: