Young Professionals

Vi investerer i vores tandlægers fremtid gennem kurser og uddannelser

Hos Colosseum Tandlægerne har vi en stærk forpligtelse til at sikre, at vores tandlæger altid kan tilbyde de bedste behandlinger af højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi vores nyuddannede tandlæger et omfattende uddannelsesprogram, som er designet til at styrke deres kompetencer og udvikle deres karriere inden for tandlægefaget.

”Det er fedt at der er fokus på at man hele tiden udvikler sig og tilbyder den bedste behandling og så sover man også bedre om natten, fordi man ved at man har gjort det så godt, som man kunne”

Nikolaj Bek, Tandlæge hos Colosseum Tandlægerne Dragør

Den største værdi for mig ved at være ansat i Colosseum er, at jeg får lov til at udvikle mig indenfor mine interesseområder meget tidligt. Jeg er ret hurtigt blevet tilkoblet nogle virkelig dygtige tandlæger, der bruger deres tid på hjælpe mig med at lave implantater. Derfor har jeg allerede 8 måneder efter færdiggørelse af min uddannelse haft mulighed for at komme i gang med implantologien.

Simone Rønne Jespersen, Tandlæge hos Colosseum Tandlægerne i Taastrup

Uddannelsesprogram for yngre tandlæger

Vores Young Professionals-program henvender sig til vores yngre tandlæger med op til 8 års anciennitet. Programmet er struktureret og systematisk og sigter mod at sikre, at vores unge tandlæger hurtigt kan opnå vigtig erfaring og tage store faglige spring. Ved at deltage i programmet vil de få adgang til faglig sparring, kurser og workshops inden for udvalgte områder, herunder de nyeste behandlingsteknologier og -processer.

Men det er ikke alt.
Vores Young Professionals-program inkluderer også muligheden for at blive en del af et større fagligt fællesskab, hvor vores tandlæger kan dele deres viden og erfaringer med hinanden. Programmet giver også vores unge tandlæger mulighed for at sparre med erfarne tandlæger og jævnaldrende kollegaer, som de kan lære af og vokse sammen med.

Vi arrangerer 3-4 kurser om året, hvor nogle af fagets dygtigste tandlæger underviser vores Young Professionals. Udover at klæde vores tandlæger på med faglig viden og erfaring, giver programmet dem også mulighed for at skabe et stort netværk, som kan hjælpe dem med at håndtere konkrete cases i deres daglige praksis.

Hos Colosseum Tandlægerne er vi stolte af vores Young Professionals-program, som sikrer, at vores tandlæger altid er på forkant med den seneste viden og teknologi inden for tandlægefaget.

Vil du være en del af Colosseum Tandlægerne?

Vil du gerne arbejde i en kæde med fokus på faglig udvikling og høj kvalitet? Så er det måske tid til at tage det næste skridt i din karriere ved at søge job hos en tandlægekæde.

Som tandlæge hos en Colosseum Tandlægerne vil du få adgang til nogle af de mest avancerede behandlingsteknologier og -processer og samtidig have mulighed for at samarbejde med nogle af de bedste og mest erfarne tandlæger i branchen.