Behandling

Behandlingsplan

Derfor er en behandlingsplan vigtig

Nogle undlader at forebygge og behandle tandsygdomme, og det kan have store konsekvenser i det lange løb. Hvis man ønsker at bevare sine naturlige tænder hele livet, er det vigtigt at have en behandlingsplan. Ved en behandlingsplan kan man f.eks. genskabe en god tyggefunktion og tilgodese optimal æstetik. Det er altså vigtigt at have en individuel behandlingsplan, hvis man ønsker at planlægge den bedste vedligeholdelse og dermed sikre tandsættet på lang sigt.

  • Genskabe en god tyggefunktion
  • Tilgodese optimal æstetik
  • Sikre tandsættet på lang sigt
  • Planlægge bedste vedligeholdelse

Effektiv behandling sikres med en behandlingsplan

Det er utroligt vigtigt, at man får en behandlingsplan, hvis man vil undgå risiko for infektioner i resten af kroppen, som man eksempelvis kan opleve ved en ubehandlet parodontose eller rodspidsbetændelser. Undersøgelser viser, at 98 ud af 100 tænder mistet på grund af skadelige bakterier, hvorimod 2 ud af 100 tænder mistet på grund af ulykker. Derfor er det vigtigt at behandle bakterierne i tide, så det ikke bliver uoverskueligt dyrt i sidste ende. Med en behandlingsplan er det muligt at få et overblik over, hvilke behandlinger der skal foretages nu og for fremtiden. Dermed kan man undgå pludselige overraskelser, fordi man både økonomisk og behandlingsmæssigt ved, hvad der skal ske. Som alt andet er det billigst at gøre det grundigt og rigtigt i første omgang.

Bestil en tid til tandlægen

Er du usikker på, om du brug for en behandlingsplan?  Så kontakt din lokale Colosseum Tandlægerne herunder eller book tid med det samme.

Du får et overblik over din overordnede sundhed

Hos Colosseum Tandlægerne går vi højt op i at tage udgangspunkt i dig og dine behov. Derfor udarbejdes behandlingsplanen i et samarbejde mellem dig og en af vores tandlæger. Når vi skal udarbejde en behandlingsplan, foretager vi en klinisk undersøgelse og tager røntgenbilleder om nødvendigt. Desuden har vi mulighed for at fremstille gipsmodeller af dine tænder, tage kliniske billeder, stille diagnoser og indlede behandling mod akut sygdom og smerter i tænderne – hvis behovet er til det. På den måde får du et overblik over din tandsundhed, som gør, at du har mulighed forebyggelse, så dit tandsæt fortsat er sundt.

For at vi kan lægge en individuel behandlingsplan er det nødvendigt at

  • Foretage en klinisk undersøgelse
  • Optage nødvendige røntgenbilleder
  • Evt. fremstille gips modeller af dine tænder
  • Evt. tage kliniske billeder
  • Evt. stille diagnoser
  • Evt. indlede behandling af akutte smerter og sygdomme i tænderne

Ofte stillede spørgsmål

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.