Behandling

Mikrokirurgi

Tilbagetrækning af tandkød / lange tandhalse kan opstå ofte som følge af mange faktorer.

  • Tandkødet kan genskabes ved en mikrokirurgisk tandkødsoperation.
  • Resultatet er forudsigeligt og langtidsholdbart.
  • Forløbet er skånsomt og minimal invasivt.
  • Efterforløbet er oftest med minimale gener.
  • Efter heling opnås sammen struktur og farve på tandkødet som det omgivende væv.
  • Der kan opnås meget flotte og æstetiske resultater.
  • Såvel tilbagetrækning af tandkødet ved tænder i overkæben som i underkæben kan behandles med godt og forudsigeligt resultat.

Colosseumklinikken Kongens Nytorv har lavet behandlingen på nedenfor viste fotos.

Bestil mikrokirurgi

Er du usikker på, om du har brug for mikrokirurgi? Så kontakt din lokale klinik herunder – eller book tid med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.