Colosseum Tandlægerne
Roskilde

Flot og moderne tandklinik i centrum af Roskilde.

Book tid hos Roskilde

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i Roskilde

Tænder er lige så forskellige som mennesker. Vores eftersyn og behandling tager derfor 100% udgangspunkt i dig, dine ønsker og behov. Uanset om du bare har behov for det halvårlige tandeftersyn, eller for mere komplicerede behandlinger, får du et fast professionelt og engageret team, som består af en tandlæge og tandplejer, der arbejder tæt sammen om dig. Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en afslappet atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

På vores moderne tandklinik i Roskilde er vi et team af tre tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi har alle høj faglig ekspertise og lang erfaring, men vi også har evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os. Her på siden kan du tage en tur rundt på klinikken. Her kan du se, hvem vi er, se vores typer af behandlinger og bestille tid til et tandeftersyn.

Book tid

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter vurderer besøget på klinikken

Læs anmeldelserne

Det er os, du møder

Charlotte Lützen
Tandlæge
Louise Bender
Tandlæge
Aiysha Ahmed
Tandlæge
Anisa Begum
Klinikassistent
Sevim Kalkan
Klinikassistent
Mira Sabran
Elev
Jane Pokorni Ferrall
Klinikleder
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Roskilde

Colosseum Tandlægerne Roskilde
Skomagergade 15,4000 Roskilde
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 15:30
Tirsdag
8:00 - 15:30
Onsdag
8:00 - 15:30
Torsdag
8:00 - 15:30
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Roskilde
Skomagergade 15, 4000 Roskilde
Kontakt

Vores beliggenhed i hjertet af Roskilde

Colosseum Tandlægerne er placeret på Skomagergade 15 på 1 sal. Der er elevator i bygningen, der gør det nemt for gangbesværede at komme op til klinikken, men elevatoren er ikke stor nok til at rumme en handicapkørestol.

Der er gode parkeringsmuligheder ved Schmeltz plads, der har to timers gratis parkering, blot 100m fra klinikken igennem passagen. Derudover er der også to timers gratis parkering ved Stændertorvet, blot 200m fra klinikken.

Er du med det offentlige ligger klinikken kun 800m fra Roskilde Station.

Der er gode muligheder for at komme til klinikken med bus.
Bus 202A, 205 og 206 stopper på Schmelz Plads blot 170m fra vores klinik.
Bus 600S, 201A, 204, 209, 358 stopper ved Stændertorvet, kun 240m fra klinikken.

Derfor er vores kvalitetstandpleje let tilgængelig for borgerne i Roskilde og de omkring liggende områder som Himmelev, Veddelev, Svogerslev, Tune, Greve og Jyllinge.

 

 

 

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Vores dedikerede personale er certificeret i førstehjælp

Hele vores personale hos Colosseum Tandlægerne Roskilde har gennemført et førstehjælpskursus. Det betyder, at vi er fuldt rustede til at håndtere akutte situationer og sikre sikkerheden og trivslen for vores patienter.

Vores engagement i førstehjælp er en central del af vores forpligtelse til at levere den bedst mulige service. Vi tror på, at et trygt og sikkert miljø er afgørende for en positiv oplevelse. Ved at have et personale, der er uddannet i førstehjælp, kan vi hurtigt og effektivt reagere i nødsituationer og yde den nødvendige hjælp.

Du kan have fuld tillid til, at vores personale er i stand til at træde til og træffe de nødvendige handlinger i tilfælde af en nødsituation. Vi værdsætter dit velbefindende og er forpligtet til at skabe et sikkert og trygt miljø for alle vores kunder.

Førstehjælpskurset var specielt designet til vores tandlægepersonale, så de sikkert og effektivt kan hjælpe patienter i tilfælde af hjertestop, akutte sygdomme og skader.

Vi samarbejder med