Behandling

Tandblegning – din vej tilbage til hvide tænder

En tandblegning kan være relevant for dig, hvis dine tænder over tid er blevet misfarvet af kaffe, te, rødvin, tobak osv. For rigtig mange mennesker betyder udseendet af ens smil nemlig rigtig meget. Så hvis man først føler, at man har fået gullige eller misfarvede tænder, kan det hurtigt fylde meget. Man begynder måske at smile mindre, fordi man ønsker at skjule sine tænder.

Hvis du har det sådan, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig på vej tilbage mod hvide tænder og et rigtig “tandpastasmil”. Vi tilbyder flere forskellige behandlinger, alt efter hvilken situation du er i, og hvad du foretrækker.

 

Hvad koster en tandblegning?

Prisen på tandblegning afhænger af, hvilken type behandling du foretrækker. Nogle af vores klinikker tilbyder blegningen udført på klinikken, mens andre udelukkende tilbyder hjemmeblegning. Priserne varierer fra klinik til klinik, så kontakt os for at høre den præcise pris – du finder den klinik, der ligger tættest på dig her.

Hvor lang tid holder tandblegning?

Det er vigtigt at understrege, at tandblegning ikke er nogen permanent behandling. Blegningens effekt vil altså aftage en smule over tid, omend dine tænder oftest vil forblive lysere, end de var før behandlingen. Blegningens effekt kan vare alt fra ét år til flere år, og afhænger bl.a. af livsstil og vaner – herunder eksempelvis mundhygiejne.

Derfor bliver dine tænder misfarvede

Overordnet set kan man skelne mellem to forskellige årsager til, at dine tænder bliver misfarvede. Der er de organiske misfarvninger og de uorganiske misfarvninger.

De uorganiske misfarvninger er dem, som opstår under dannelsen af tanden som følge af arvelige sygdomme, medicin eller et slag på mælketanden. Denne type misfarvninger ligger oftest dybere i tanden, hvorfor de er sværere at blege.

De organiske misfarvninger er dem, som sker gennem resten af livet. Fordi tænder har en relativt porøs overflade, er det ikke så svært for farvestoffer at trænge igennem. Derfor kan farvestoffer fra mad, drikke og rygning altså være med til at misfarve tænderne. Specielt kaffe, rødvin, lakrids og tobak kan være slemt i forhold til misfarvning af tænderne.

Derudover er det også en faktor, at vores tænder slides helt naturligt, som vi bliver ældre. Det er med til at gøre den hvide emalje tyndere, hvorved den underliggende gullige dentin vil skinne tydeligere igennem. Samtidig bliver der også dannet mere dentin inde i tænderne, hvilket også vil gøre, at tænderne fremstår mere gule med alderen.

Og hvis tændernes misfarvning udelukkende skyldes alder og slid, er det desværre ikke muligt at få et ordentligt resultat ved at blege tænderne.

Hjemmeblegning og klinisk blegning

På vores klinikker kan du enten få tandblegning ved brug af hjemmeblegning eller klinisk blegning.

Hjemmeblegning foregår ved at du først besøger vores klinik til en forundersøgelse, hvor du vil modtage en grundig instruktion og hvor tandlægen eller tandplejeren vil undersøge dine tænder og dit tandkød, for at sikre at du ikke i har tandkødsproblemer eller øvrige problemer med tænderne, som kan tage skade af behandlingen*. Derefter vil du modtage en skinne og en blegegel, som du kan tage med hjem og anvende dagligt i to uger, ifølge den instruktion, du har fået på klinikken. Ved dagligt brug af blegegelen hjemme i dine komfortable omgivelser, vil du langsomt opnå det ønskede resultat. Efter de 14 dage vil du muligvis blive inviteret tilbage til klinikken, hvor vi gør status på behandlingen. I nogle tilfælde kan vi anbefale dig at fortsætte behandlingen efter aftale, for at opnå det ønskede resultat.

*Problemer kan dække over isninger i tænderne og øvrige tandkødsproblemer, som kan forværres ved brug af en blegegel.

Den blegegel vi anvender på klinikkerne er baseret på Illuminé, som er en gel der indeholder en koncentration af 10% carbamidperoxid.

Du kan læse mere om proceduren for følgende klinikker: Amager, Esbjerg, Aalborg, Odense (Kongensgade) Kongens Nytorv, Kronprinsessegade, Vejle, Odense (Slotsgade) og Brøndby

Klinisk blegning er en behandling, som gennemføres på klinikken og hvor tandlægen og tandplejeren ligeledes vil anvende en gel, som aktiveres når gelen bliver udsat for lys. Forud for behandlingen vil du få en forundersøgelse, hvor vi sammen gennemgår behovet og forløbet for tandblegningen. Du kan forvente at forundersøgelsen efterfølges af et par dage betænkningstid, hvor du kan nå at overveje om du ønsker at gennemføre behandlingen, baseret på din viden om forventet effekt og eventuelle bivirkninger*. Inden behandlingen afdækkes tandkød, slimhinder og læber, som ikke skal påvirkes af blegningen og som kan blive påvirket af blive følsomheder grundet indholdet i blegegelen. En blegegel består typisk af 6% brintoverilte, som er det aktive stof i blegeprocessen. Blegegelen trænger ind i emaljen og trækker dernæst farvestoffet ud af tanden, hvorved tanden bliver lysere. For at accelerere processen anvendes LED lys på området.

*Nogle patienter oplever følsomhed i omkring et døgn efter en tandblegning
Du kan læse mere om klinisk tandblegning for disse klinikker: Taastrup,  Kongens Nytorv, Kronprinsessegade, Vejle, Odense (Slotsgade) og Odense (Kongensgade).

 

Find din lokale klinik

Kontakt din lokale klinik, eller book en tid med det samme.

Aalborg
Telefontid i dag 08:00 - 16:00
Vendsysselgade 289000 Aalborg
Amager
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Amagerbrogade 432300 København S
Ballerup
Telefontid i dag 7:30 - 15:30
Borupvang 2B2750 Ballerup
Brøndby
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Nygårds Plads 3 B2605 Brøndby
Dragør
Telefontid i dag 8:30- 17:45 (Lukket 12:00-12:30)
Kongevejen 182791 Dragør
Esbjerg
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Borgergade 21A6700 Esbjerg
Hellerup
Telefontid i dag 8:00 - 12:00
Bernstorffsvej 69 A2900 Hellerup
Herlev
Telefontid i dag 7:30 - 15:30
Herlev Bygade 30, 1.sal2730 Herlev
Holbæk
Telefontid i dag 8:00 - 15:30
Ahlgade 504300 Holbæk
Hørsholm
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Usserød Kongevej 65 A2970 Hørsholm
Kbh. Kongens Nytorv
Telefontid i dag 8:00 - 16:30
Østergade 1, 3. sal1100 København K
Kbh. Kronprinsessegade
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Kronprinsessegade 46, st.1306 København K
Kbh. Kronprinsessegade
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Kronprinsessegade 46, st.1306 København K
Kbh. Nørreport
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Rosenborggade 3, 2. sal1130 København K
Kbh. Østerport
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Fridtjof Nansens Plads 22100 København Ø
Kbh. Palægade
Telefontid i dag 8:30 - 15:30
Palægade 21261 København K
Køge
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Nørregade 1, 2. sal4600 Køge
Næstved
Telefontid i dag 8:00 - 15:30
Kindhestegade 2, 1. sal4700 Næstved
Odense, Kongensgade
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Kongensgade 54, 1.sal5000 Odense
Odense, Slotsgade
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Slotsgade 185000 Odense
Ribe
Telefontid i dag 7:00 - 15:30
Ole Rømers Vej 136760 Ribe
Roskilde
Telefontid i dag 8:00 - 15:30
Skomagergade 154000 Roskilde
Skibby
Telefontid i dag 8:30 - 15:00
Nyvej 154050 Skibby
Slagelse
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Smedegade 2A4200 Slagelse
Sønderborg
Telefontid i dag 7:45 - 15:30
Perlegade 306400 Sønderborg
Varde
Telefontid i dag 7:45 - 17:00
Kræmmergade 2B, 1. tv.6800 Varde
Vejle
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Orla Lehmannsgade 17100 Vejle
Viborg
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Sct Mathiasgade 34, 2. sal8800 Viborg
Virum
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Virum Torv 12830 Virum

Ekstern og intern blegning

Tandblegning foregår på lidt forskellige måder, alt efter hvilken behandlingsform man vælger. Hos Colosseum Tandlægerne tilbyder vi to former for tandblegning; ekstern blegning og intern blegning.

Ekstern blegning

Ved en ekstern blegning kan man blege flere tænder ad gangen, og her bleger man, i modsætning til den interne blegning, tænderne udefra. Ved ekstern blegning fjernes de farvestoffer, som emaljen gennem årene har taget til sig fra mad, drikkevarer og eventuelt tobaksrøg. Du vil blive visiteret af din tandlæge, der tager stilling til, om dine tænder er egnet til blegning. Efter 48 timers betænkningstid kan behandlingen udføres.

Du kan også vælge en hjemmeblegning. Den foregår ved, at individuelle blegeskinner fremstilles, så de passer præcist til dine tænder. Den fremstilles ud fra et aftryk af dine tænder, som støbes ud i gips, og på denne gipsmodel fremstilles plastskinnen, så den passer præcist til dig. Du instrueres grundigt i, hvordan du anvender skinnen, og hvordan den skal rengøres, samt hvilke forholdsregler du skal tage under en blegning.

Du vil få udleveret en blegegel, der skal bruges 1-4 timer hver dag over en periode på 1-2 uger. Du skal regne med at vedligeholde blegningen ca. hvert andet år afhængigt af kostvaner og evt. tobaksforbrug.

Intern blegning

Ved intern blegning fjernes misfarvninger inde i tanden fra f.eks. en blødning ved rodbehandling. Blegningen foregår ved at fyldning og lidt af rodmaterialet fjernes, og blegematerialet ilægges, hvorefter der lukkes med en midlertidig fyldning.

Dette gentages indtil tanden har fået den ønskede farve, så den passer til nabotænderne, og en endelig fyldning laves af plast.

Er tandblegning skadeligt?

Nej, tandblegning er ikke skadeligt for dine tænder. Men det er dog stadig vigtigt, at du følger tandlægens råd og anvisninger nøje, så processen forløber korrekt. Umiddelbart efter at have fået bleget tænder vil du måske opleve ømhed og isninger i tænderne. Dette er dog ganske normalt og vil aftage igen efter kort tid.

Gode råd inden blegning af tænder

  • Hvis du overvejer at få bleget tænder, så tal altid med din tandlæge/tandplejer om, hvorvidt det kan lade sig gøre i dit tilfælde, og hvilke bivirkninger du evt. skal være opmærksom på.
  • Køb aldrig blegemidler til hjemmeblegning på nettet! De kan indeholde skadelige stoffer, der kan skade dine tænder, og derfor er de også typisk ulovlige.
  • Få altid bleget tænder udført af tandfagligt personale og efter anvisning af din tandlæge.
  • Ved hjemmeblegning skal tandlægens anvisninger følges nøje.
  • Få altid undersøgt og renset dine tænder forud for blegning.
  • Kontakt tandklinikken, hvis der opstår gener eller irritation af tænder eller tandkød i forbindelse med blegning.

Kompetent tandblegning i hele landet

Hos Colosseum Danmark har vi 30 klinikker fordelt over hele landet, hvorfor du altid kan få kompetent hjælp til tandblegning inden for rækkevidde. Du kan se præcis, hvor i landet vi befinder os lige her.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere patienter siger om os, kan du kigge på vores Trustpilot, hvor vi har over 300 anmeldelser.

Hvad koster en tandblegning?

Nedenfor kan du se en oversigt over vores priser på tandblegning.

Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe

Hjemmeblegning
Pris:
3215 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Klinikblegning
Pris:
3403 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3950 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Klinikblegning incl. Blegeskinner/gel til hjemmeblegning
Pris:
4200 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3476 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
2620 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 3500 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 3403 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3276 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
fra 4170 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 3476 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 2413 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Klinikblegning
Pris:
Fra 3798 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 2437 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Klinikblegning
Pris:
Fra 3835 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3990 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Klinikblegning
Pris:
3500 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3833 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Klinikblegning
Pris:
2200 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3255 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
2500 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Klinikblegning
Pris:
Fra 3450 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 2729 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 3500 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
2800 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Klinikblegning
Pris:
3495 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Tandsmykker
Pris:
790 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
1999 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
3730 kr.
Tilskud:
0 0 0 0 0 0
Klinikblegning
Pris:
3730 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 4125 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 3500 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
Fra 2247 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Klinikblegning
Pris:
Fra 4820 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Hjemmeblegning
Pris:
2955 kr.
Tilskud:
0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr.

*BEMÆRK! Tilskuddene er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer hos Sygeforsikringen ”danmark”

**50 % af egenudgiften, dog maks.

Forfattere
Clara Marie Bjerre Windeløv
Tandlæge
Viktoria Oceans
Partnertandlæge/ faglig leder
Bertha
Tandplejer
Majbritt
Klinikassistent
Tabindah Munawar
Tandplejer

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er ikke skadeligt at få bleget tænder hos tandlægen. Nogle patienter oplever dog følsomheder i timerne efter behandlingen, som vil aftage efter et døgn.

De første par dage efter tandblegningen bør du prøve at undgå føde og drikke med kraftige farvestoffer, som f.eks. rødvin, kaffe, the, karry mv. 

Du kan både få lavet en intern og ekstern tandblegning. Ved ekstern blegning bleges tænderne udefra, ved at fjerne de farvestoffer, som emaljen gennem årene har taget til sig. Ved en intern blegning fjernes misfarvningen inde i tanden fra eksempelvis en blødning ifb. med en rodbehandling.

Blegningens effekt kan vare alt fra ét år til flere år, alt efter din livsstil og vaner. Drikker du f.eks. meget kaffe eller har du en knap så god mundhygiejne, vil effekten vare i kortere tid.

Prisen for tandblegning kan variere og vi anbefaler derfor at du ser på din lokale pris her: https://colosseumtand.dk/priser/ 

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.

Med klinikblegning foregår behandlingen på klinikken og varer typisk et par timer. Behandlingen foregår ved at tandlægen eller tandplejeren påfører en blegegel  som aktiveres ved brug af en LED lampe. En hjemmeblegning foregår ved at din klinik laver en blegeskinne, som passer til dig, og som udleveres sammen med en blegegel. Dernæst gennemføres behandlingen typisk over 14 dage, hvor du vil blive instrueret i, hvordan du påfører gelen derhjemme.