Colosseum Tandlægerne
Ballerup

Flot og top-moderne tandklinik centralt i Lautrupcentret. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Book tid hos Ballerup

Kvalitets tandpleje i Lautrupparken Ballerup

Det er vigtigt, at du føler dig velkommen og får en individuel, omsorgsfuld og professionel behandling. Vi er et erfarent og kompetent team bestående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle arbejder sammen med fokus på dig. Uanset om du skal have foretaget en almindelig rutineundersøgelse eller en større, mere avanceret behandling, kan vi hjælpe dig nænsomt igennem processen.

Hos Colosseum Tandlægerne Ballerup har vi din tandsundhed i fokus og står klar til at guide dig i at vedligeholde en sund mund og et flot smil. For at levere den højeste kvalitet investerer vi løbende i den nyeste teknologi og uddannelse, så vi kan opnå det bedst mulige resultat med mindst muligt indgreb.

Vi investerer hele tiden i uddannelse og nye teknologi, så vi kan anvende de mest moderne og effektive behandlingsmetoder, der giver høj kvalitet og færrest mulige indgreb. Vi tilbyder alt fra almindelig forebyggende tandpleje til at komplicere tandbehandlinger, heriblandt kroner, broer, kirugi, implantater, snorkeskinner og æstetiske behandlinger som tandretning med invisalign (gennemsigtig skinne) og blegninger.

Book tid online

Det er os, du møder

Sagar Deb
Partnertandlæge
Melahat Kanat
Tandlæge (på barsel)
Caroline Waldmann Jørgensen
Tandlæge
Sascha Rosenbaum Eriksen
Tandlæge
Rikke Geertsen
Klinikleder
Annika Funk
Tandplejer
Aida
Klinikassistent
Christina Maansson
Klinikassistent/receptionist
Cecilie Clemmensen
Klinikassistent
Tharim
Klinikassistent
Helene Vo
Tandplejer
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Ballerup

Colosseum Tandlægerne Ballerup
Borupvang 2B,2750 Ballerup
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 18:00
Tirsdag
7:30 - 18:00
Onsdag
8:00 - 18:00
Torsdag
8:00 - 15:30
Fredag
7:30 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
7:30 - 15:30
Tirsdag
7:30 - 15:30
Onsdag
7:30 - 15:30
Torsdag
7:30 - 15:30
Fredag
7:30 - 12:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Ballerup
Borupvang 2B, 2750 Ballerup
Kontakt

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter vurderer deres oplevelse, efter at have besøgt klinikken.

Læs anmeldelserne

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Et stærkt fagligt forankret team

Hver tandlæge, tandplejer og klinikassistent bidrager med deres unikke kompetencer og færdigheder for at levere den rigtige behandling til dig. Vores partnertandlæge hedder Sagar Deb. Sagar er vores faglige leder og sikrer, at klinikken leverer den høje kvalitet, som Colosseum er kendt for. Derfor er Sagar også en vigtig spiller i planerne for vores efteruddannelse, så teamet hele tiden kan holde sig opdateret og levere de bedst mulige og skræddersyede løsninger til vores patienter.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Din centrale tandlæge i Ballerup

Vores beliggenhed i Lautrupparken i Ballerup placerer os i et trafikalt knudepunkt for området, hvilket giver nem og bekvem adgang til vores kliniks brede udvalg af tandlægebehandlinger, der opfylder dine specifikke behov.

Klinikken er beliggende ved hjørnet af Borupvang og Lautrupparken og er let tilgængelig fra E47, O3 og O4. Der er en stor gratis parkeringsplads lige foran klinikken, så du nemt kan besøge os. Vores klinik ligger i stueplan, den er let at finde og er handicapvenlig.

Mange borgere fra Ballerup kommer til os, og vi er også stolte af at servicere mange klienter fra virksomhederne i Ballerup-området. Vi er en oplagt partner for mange, når det kommer til tandpleje. Med vores lange åbningstider og nærhed til mange arbejdspladser kan vi nemt finde tid før eller efter arbejde eller i en frokostpause. Derfor kan vi tilbyde gode praktiske løsninger til dig, der har brug for fleksibilitet og god service.

Vi samarbejder med