Få en tandforsikring, der dækker fra dag ét

I samarbejde med Dansk Tandforsikring tilbyder vi ekstra gode forsikringsbetingelser til vores patienter.

Med en Colosseum Tandforsikring bliver du dækket allerede fra første behandling. Så hvis du tegner forsikringen samme dag, som du besøger en af vores klinikker, vil dagens regning også være dækket.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Beregn prisen på din forsikring herunder

Beregn pris

Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om forsikring af dine tænder.

Principperne bag Colosseum Tandforsikring er enkle:

  • Tandeftersyn og tandrensning dækkes altid 100% (op til 1.250 kr. pr. år)
  • Første år dækker forsikringen op til 20% af regningen
  • Andet år dækker forsikringen op til 40% af regningen
  • Tredje år og fremefter dækker forsikringen helt op 60% af regningen
  • Colosseum Tandforsikring dækker fra første dag – også hvis du har været til tandlæge samme dag, du tegner forsikringen
  • Forsikringen dækker ikke kosmetiske behandlinger eller tænder, der er manglende/ikke-eksisterende på tegningstidspunktet

Ofte stillede spørgsmål

Hvad med de normale tandeftersyn?

Du får også glæde af din Colosseum Tandforsikring, når du ikke har problemer med dine tænder. Vi refunderer nemlig 100% af dine udgifter til de årlige tandeftersyn og tandrensninger helt op til 1.250 kr. pr. år.

Hvordan bruger jeg forsikringen?

Hvis du har været hos tandlægen i dag og tegner din forsikring i dag, så får du tilskud til dagens behandlinger. Colosseum Tandlægerne står for at indberette din tandlægeregning til Dansk Tandforsikring, så du skal ikke selv gøre noget. I gennemsnit behandles din regning hos Dansk Tandforsikring på 36 timer, hvorefter pengene udbetales direkte til din Nemkonto den følgende mandag. Enklere kan det ikke blive.

Hvad med tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”?

Du vi stadig være berettiget til tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”.

Hvad med fortrydelsesret og opsigelse?

Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har købt forsikringen, hvis du ikke har nået at benytte dig af den. Du kan altid opsige din tandforsikring med 1 måneds varsel før udløb af forsikringen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du klikker blot på ‘Beregn pris’ her på siden, så kommer du frem til en prisberegner, der giver dig prisen på din forsikring, hvorefter du kan gennemføre købet.

Hvad koster tandforsikringen?

Prisen på Colosseum Tandforsikring afhænger af din alder. Klik herunder og beregn hurtigt og nemt prisen på din forsikring.

 

Beregn pris