Behandling

Diastema

Mellemrum mellem tænder

Diastema er et stort mellemrum mellem dine fortænder, hvilket blikket hurtigt fanger.

Mellemrummet kan lukkes, enten ved at bygge plast på dine tænder så de derved gøres bredere, eller ved hjælp af facader eller kroner.

Bestil en lukning af diastema

Er du usikker på, om du har brug for en lukning af diastema? Så kontakt din lokale klinik herunder – eller book tid med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

Mellemrum mellem tænderne kan have mange årsager. Det kan bl.a. skyldes, at tænderne er for små til kæben, at kæben er for bred eller at tænderne langsomt har bevæget sig fra hinanden.

Diastema er det medicinske term for mellemrum mellem tænderne.

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.