Colosseum Tandlægerne
Kongensgade

Flot og moderne tandklinik i centrum af Odense. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Book tid hos Kongensgade

Din lokale tandklinik i Odense, Kongensgade

Velkommen til Colosseum Tandlægerne Kongensgade, hvor vi glædeligt byder dig ind i vores anerkendte tandlægeklinik centralt beliggende i Odense. Vores hovedfokus er at tilbyde omfattende tandpleje og behandlinger med et stærkt fokus på at opretholde både mundens sundhed og æstetik. Hos os kan du få hjælp til langt de fleste tandbehandlinger af æstetisk og funktionel karakter. Områder som Fyldningsterapi, bidfunktion, kirurgi og snorkeskinner er blandt vores specialer.

Vores dedikerede team tilbyder et omfangsrigt udvalg af behandlinger, herunder årlige eftersyn, professionelle tandrensninger, tandregulering og implantater.

Vi er her for at hjælpe dig med at opnå og bevare en sund mund og et smukt smil. Vores mål er at skabe en behagelig og afslappet oplevelse under dit tandlægebesøg.

Din vej til forbedret mundhygiejne og selvtillid starter lige her hos Colosseum Tandlægerne Kongensgade.

Book tid online

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter vurderer besøget hos os

Læs vurderingerne

Det er os, du møder

Kisten Rysgaard
Tandlæge
Karolina Richert
Tandlæge
Marianne Egestad Johansen
Tandlæge
Maria Staal Hou
Tandplejer
Anette-Hammershøj
Klinikassistent
Frederikke Pedersen
Klinikassistent
Aynur Asci
Klinikassistent
Ghada Al Salkhadi
Klinikassistentelev
Lizette Wowk
Receptionist
Marianne Bøllingtoft Paaske
Klinikchef
Se flere medarbejdere

Højt kvalificeret tandlægeteamet på klinikken i Kongensgade

Colosseum Tandlægerne Kongensgade er stolt af vores ekspertteam, der består af erfarne tandlæger, kirurg, tandplejer, klinikassistenter og receptionister. Vi brænder for at give vores værdsatte patienter den bedst mulige pleje. Hver enkelt af vores teammedlemmer bidrager med unikke færdigheder og erfaringer, og sammen stræber vi efter at levere skræddersyede og omfattende behandlinger. Vores tandlæger har specialiseret viden inden for områder som tandretning, protetik, kæbekirurgi og endodonti.

Vi er dedikerede til at holde os opdaterede med de seneste teknologiske fremskridt inden for tandpleje, så du kan være sikker på at modtage den mest moderne og effektive behandling. Vores mål hos Colosseum Tandlægerne Kongensgade er at skabe enestående tandplejeoplevelser, hvor vores passionerede personale arbejder sammen for at forbedre dit smil og din munds sundhed.

Vi samler på glade patienter i Odense, Kongensgade

Vi ved hvor meget det betyder at føle sig velkommen og tryg, når man besøger sin tandlæge.
Derfor spørger vi altid patienter, om de vil give en vurdering af deres besøg hos os.
Vi sætter stor pris på at samle på så mange glade patienter.

Knud Eskelund

Prima, Prima behandling hele vejen.
Flot, flot !!

10 ud af 10 stjerner via NPS

Batool El

Fantastisk, sød og dygtig tandlæge der kunne forstå mine behov.

10 ud af 10 stjerner via NPS

Marianne Domar Rasmussen

Det er en god oplevelse at få checket sine tænder. Det var endnu engang en god oplevelse, at være til tandeftersyn ved Colosseum Tandlægerne, Kongensgade – tandplejer Stine føler man sig virkelig tryk ved. Personalet er søde og kompetente. Alt bliver checket grundigt igennem. Man får gode råd og vejledning til pasning af sine tænder. Kan varmt anbefales.

5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Ida Haug

Jeg har idag fået rtg, eftersyn og en tandrens ved Tandplejeren Stine. Det var endnu en gang en rigtig god og tryk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale hende ☀️🦷

5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Kontakt Colosseum Tandlægerne Odense, Kongensgade

Colosseum Tandlægerne Odense, Kongensgade
Kongensgade 54, 1.sal,5000 Odense
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 18:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Kongensgade, Odense
Kongensgade 54, 1.sal, 5000 Odense
Kontakt

Central beliggenhed i Odense med nem adgang til klinikken

Vi har en praktisk beliggenhed i Odense på Kongensgade med nem adgang til vores klinik. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden, især omkring Grønnegade og Vindegade, der ligger blot få hundrede meter væk.

Hvis du bruger offentlig transport, kan du nemt nå os med en kort gåtur fra Odense Station gennem Kongens Have og bymidten på kun 12 minutter. Derudover holder letbanen lige for enden af Kongensgade, hvilket er et par 100 meters gang fra klinikken.

Alternativt kan du tage bussen til Kongensgade (Odense Kommune), der kun er få minutters gang fra vores klinik.
Vores klinik ligger på 1. sal med elevatoradgang for din bekvemmelighed. I elevatoren er der plads kørestole af standard størrelse.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

Kontakt os og for professionel støtte til at bevare din tandsundhed

Er du på udkig efter erfaren tandpleje i Odense? Tøv ikke med at kontakte Colosseum Tandlægerne Kongensgade i dag. Vores dedikerede tandlægeteam er her for at hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne og et sundt smil. Book en konsultation hos os, så vi sammen kan arbejde på at bevare dit smils sundhed og skønhed.

Kort sagt er Colosseum Tandlægerne Kongensgade din pålidelige partner inden for omfattende tandpleje. Vores fokus på faglig ekspertise og moderne behandlingsmetoder garanterer en førsteklasses tandplejeoplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores klinik og samarbejde om at opfylde dine mål for tandpleje.

Førstehjælp for din sikkerhed

På vores klinik i Kongensgade har vores personale gennemført førstehjælpskursus, så vi kan træde til med livreddende førstehjælp, skulle det blive nødvendigt. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og velkommen, når du besøger os på klinikken og vores patienters sikkerhed kommer altid i første række.

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Vi samarbejder med