Behandling

Behagelig tandregulering for voksne

Har du overvejet tandregulering men tror, det er for sent? Vi har mange års erfaring med metoder indenfor diskret tandregulering, og mange af vores klinikker over hele landet kan hjælpe dig.

Vidste du, at der i dag findes metoder til nærmest usynlig tandregulering?

Vi arbejder med Invisalign, som er gennemsigtige, aftagelige skinner, der er skræddersyet helt ud fra dine tænder. Metoden retter dine tænder lidt ad gangen, indtil de er placeret korrekt.

Hvis du er interesseret i at bruge Invisalign, skal du booke en aftale med din tandlæge for at gennemgå dine ønsker med tandreguleringen. En forundersøgelse vil give en indikation af, hvor lang tid behandlingen vil vare, og hvor ofte du har brug for at skifte skinnerne.

Fordi Invisaligns skinner er skræddersyede til dine tænder, føles behandlingen mere behagelig end mange andre muligheder på markedet. De er gennemsigtige, aftagelige og kan fjernes ved f.eks. måltider og tandbørstning.

Hvis du har spørgsmål til tandregulering, kan du kontakte din nærmeste Colosseum Tandlægerne og få svar eller en tid til forundersøgelse.

Hvad er tandregulering?

Tandregulering er et udtryk, der dækker over de forskellige metoder, man kan bruge til at regulere på tandplaceringer, hvad end det er af kosmetiske årsager, eller fordi det er en nødvendighed.

Mange tænker nok på togskinner, ganebøjler og besøg hos bøjletandlægen, når de hører ordet tandregulering. Men det er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt med disse metoder for at lave en effektiv regulering af tand-placeringen.

Hos Colosseum Tandlægerne bruger vi Invisalign, som er en diskret løsning, der samtidig er super effektiv til tandregulering.

Hvornår er det nødvendigt med tandregulering?

Tandregulering kan blive en decideret nødvendighed, hvis man oplever, at ens tandplaceringer gør den daglige rengøring af munden besværlig. Ligeledes vil en regulering være nødvendig, hvis man oplever, at tyggemuskulaturen bliver overbelastet og dermed fører til nakke- og skuldersmerter samt hovedpine.

Samtidig er der også mange, der føler, at en tandregulering kan være nødvendig af kosmetiske årsager. Det kan være, at man er født med lidt skæve tænder og aldrig har fået gjort noget ved det, eller at tænderne over tid har flyttet sig i en uønsket retning.

Hvad kan en tandregulering hjælpe med?

Først og fremmest vil en tandregulering give et pænere smil for dem, som mener, at deres nuværende tand-placering ‘ødelægger’ deres smil. Der er således mange, som vælger at få lavet en tandregulering udelukkende af kosmetiske årsager.

Men hvis du er en af de uheldige, der også oplever smerter andre steder i kroppen som følge af din tænders placering, vil det muligvis også kunne afhjælpe på de smerter, du har i enten i nakke, ryg eller skuldre. Tandregulering vil også kunne lindre den hovedpine, du måske har i forbindelse med dine tænders placeringer.

For den gruppe af patienter, som oplever en besværliggørelse af deres mundhygiejnerutiner grundet tændernes placering, vil tandregulering også kunne afhjælpe andre sygdomme såsom caries, tandkødsbetændelse, parodontose mv.

Find din lokale klinik

Kontakt din lokale klinik, eller book en tid med det samme.

Amager
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Amagerbrogade 432300 København S
Ballerup
Telefontid i dag 7:30 - 15:30
Borupvang 2B2750 Ballerup
Brøndby
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Nygårds Plads 3 B2605 Brøndby
Dragør
Telefontid i dag 8:00 - 16:00(Lukket 12:00-12:30)
Kongevejen 182791 Dragør
Hellerup
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Bernstorffsvej 69 A2900 Hellerup
Herlev
Telefontid i dag 7:30 - 15:30
Herlev Bygade 30, 1.sal2730 Herlev
Hørsholm
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Usserød Kongevej 65 A2970 Hørsholm
Kbh. Kongens Nytorv
Telefontid i dag 8:00 - 16:30
Østergade 1, 3. sal1100 København K
Kbh. Kronprinsessegade
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Kronprinsessegade 46, st.1306 København K
Kbh. Kronprinsessegade
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Kronprinsessegade 46, st.1306 København K
Kbh. Nørreport
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Rosenborggade 3, 2. sal1130 København K
Kbh. Østerport
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Fridtjof Nansens Plads 22100 København Ø
Kbh. Palægade
Telefontid i dag 8:30 - 15:30
Palægade 21261 København K
Næstved
Telefontid i dag 7:30 - 15:00
Kindhestegade 2, 1. sal4700 Næstved
Odense, Kongensgade
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Kongensgade 54, 1.sal5000 Odense
Ribe
Telefontid i dag 7:00 - 15:30
Ole Rømers Vej 136760 Ribe
Slagelse
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Smedegade 2A4200 Slagelse
Vejle
Telefontid i dag 8:00 - 17:00
Orla Lehmannsgade 17100 Vejle
Virum
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Virum Torv 12830 Virum

Få hjælp til alle tandstillingsproblemer med en usynlig tandbøjle

Tandstillingsproblemer kan have et væld af forskellige årsager. Det kan være både skæve fortænder, åbent eller lukket bid samt overbid eller underbid, der påvirker, hvordan du bider sammen.

Uanset hvad årsagen er, kan du få hjælp hos os. Med de usynlige Invisalign-skinner bliver tænderne rettet til med en bøjle, der næsten ikke kan ses med det blotte øje. Det betyder samtidig, at tandreguleringen ikke påvirker din dagligdag på samme måde, som et sæt togskinner måske gjorde i ungdomsårene.

Kompetent tandregulering i København, Odense og resten af landet

Hos Colosseum Danmark har vi 30 klinikker fordelt over hele landet, hvorfor du altid kan finde kompetent hjælp til tandregulering inden for rækkevidde. Du kan se præcis, hvor i landet vi befinder os lige her.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere patienter siger om os, kan du kigge på vores Trustpilot, hvor vi har over 200 anmeldelser.

Ofte stillede spørgsmål

En tandretning er en korrigering/regulering af tandplaceringer, uanset om det er af kosmetiske årsager eller en nødvendighed.

Det kan være nødvendigt med en tandregulering, hvis man f.eks. oplever at den daglige rengøring er munden er besværlig. Gør man det af kosmetiske årsager, kan det være fordi man er trætte af skæve tænder man altid har haft, eller som har flyttet sig i en uønsket retning over årene.

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.