Behandling

Facader

En facade betyder egentligt det ydre indtryk. En tandfacade er tynd porcelæn, som sættes fast uden på din egen tand.

Tit tænker vi ikke selv over hvor stor betydning der tillægges vores tænders udseende. Ofte ubevidst bemærker vi andres tænder, og bemærker måske ikke selv hvordan vores egne tænder ændrer sig med tiden netop fordi det sker gradvist, og vi selv ser dem flere gange dagligt i spejlet. En facade kan være en mulig løsning til at friske dit smil op. Det bruges især kosmetisk ved mindre skader som knækkede hjørner, overfladiske revner og misfarvede tænder.

Bestil en tandrensning

Er du usikker på, om du har brug for en tandrensning? Så kontakt din lokale klinik herunder – eller book tid med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

Tandfacader holder typisk i op til 10-15 år. De primære årsager til en evt. kortere ‘levetid’ på tandfacader er rygning, der er med til at misfarve facaderne.

Hos Colosseum Tandlæger koster en porcelænsfacade fra 5377 kr. Vær opmærksom på, at prisen kan variere fra klinik til klinik.

En tandfacade er et helt stykke porcelæn, som man kan placere ovenpå sine tænder. Formålet kan være at dække over misfarvede, knækkede eller skæve tænder.

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.