Behandling

ClearCorrect

Hvad er ClearCorrect

ClearCorrect er et tandretningssystem, der anvendes til at korrigere skæve tænder og forbedre smilæstetikken. Det er en type af aftagelige, gennemsigtige tandbøjler, der ligner Invisalign-systemet.

ClearCorrect bruger en serie skræddersyede plastikskinner, der gradvist bevæger tænderne i den ønskede retning. Disse skinner er fremstillet af et transparent materiale, der er svært at bemærke, når de bæres. Patienten skifter normalt til en ny skinne hver uge eller hver anden uge, og hver skinne i rækken er lidt justeret for at flytte tænderne gradvist.

Behandlingen med ClearCorrect indebærer typisk et samarbejde mellem patienten og en tandlæge eller ortodontist. Tandlægen udarbejder en behandlingsplan og tager indtryk af patientens tænder. Disse indtryk bruges til at skabe en 3D-model af patientens tænder, som bruges til at designe de individuelle skinner. Patienten bærer skinnerne i den angivne rækkefølge og planlagte tidsperiode for at opnå ønsket tandretning.

Find din lokale klinik

Kontakt din lokale klinik herunder, eller book en tid med det samme.

Hellerup
Telefontid i dag 8:00 - 12:00
Bernstorffsvej 69 A2900 Hellerup
Hørsholm
Telefontid i dag 8:00 - 13:00
Usserød Kongevej 65 A2970 Hørsholm
Kbh. Palægade
Telefontid i dag 8:30 - 14:00
Palægade 21261 København K
Slagelse
Telefontid i dag 8:00 - 14:00
Smedegade 2A4200 Slagelse

Ofte stillede spørgsmål

Det er rigtig nemt at skifte tandlæge, og det er naturligvis HELT GRATIS. Vi sørger for at bede din nuværende tandlæge om at overføre din journal til os, så vi kan se din tandhistorik og tjekke tidligere behandlinger, hvis der bliver behov for det. Vi skal blot have din tilladelse til at måtte få den overført, og så ordner vi resten. Herudover beder vi dig blot om at udfylde et kort helbredsskema til journalen, når du kommer på klinikken første gang.

Har du akut brug for at komme til tandlægen, finder vi en tid til dig hurtigst muligt – tit hjælper vi akutte patienter mellem de planlagte aftaler. Så ring til os, hvis der opstår et akut behov. Du finder klinikken tættest på dig her.

Ja. Med en Colosseum Tandforsikring er du dækket allerede fra første behandling.

Vi kigger ikke på din tandhistorik, og fordelene bliver bedre år for år. Det første år får du dækket op til 20% af tandlægeregningerne, andet år er det op til 40%, og allerede efter 3 år er det helt op til 60%. Tandeftersyn og tandrensning får du dog allerede fra første dag dækket 100% (op til 1.250 kr. pr. år).

Du kan læse mere om Colosseum Tandforsikring og beregne prisen på din forsikring her.

Mange af vores klinikker modtager henvisninger inden for blandt andet kirurgi, parodontose og endodonti. Du kan se, hvilke klinikker der modtager henvisninger inden for de specifikke områder her.