Colosseum Tandlægerne
Hørsholm

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i centrum af Hørsholm

Book tid hos Hørsholm

Dine eksperter i tandpleje i centrum af Hørsholm

Hos Colosseum Tandlægerne i Hørsholm har vi et yderst kompetent team, der står klar til at tilbyde dig vejledning og behandling for at opnå en sund mund og et strålende smil. Vi er klar over, hvor vigtige vores tænder er gennem hele livet. Derfor fokuserer vi på forebyggende tandpleje og skræddersyede behandlingsplaner for at sikre dig den bedste kvalitet og så få indgreb som muligt. Vi hjælper dig med at opnå den sundhed og de tænder, du ønsker – hele livet igennem

Book tid online

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter vurderer deres besøg på klinikken i Hørsholm

Læs anmeldelserne

Det er os, du møder

Lars Nygaard
Tandlæge
Josefine Skjoldager
Tandlæge
Marie Nørgaard
Tandlæge (På barsel)
Katja Remvig
Tandlæge
Thea Caroline Thrane
Tandlæge
André Miran
Speciallæge i anæstesiologi
Benjamin Vinicoff
Tandplejer
Karen B
Klinikassistent
Slava Aljoj Shukri
Klinikassistent
Sibel Kuyulu
Klinikassistent
Lillian Søndergaard
Klinikassistent
Maria Vladean
Klinikassistentelev
Younis Jehad Zaghir
Klinikassistent
Mona Reiche
Klinikkoordinator/Receptionist
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Hørsholm

Colosseum Tandlægerne Hørsholm
Usserød Kongevej 65 A,2970 Hørsholm
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 17:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 15:00
Tirsdag
8:00 - 15:00
Onsdag
8:00 - 15:00
Torsdag
8:00 - 15:00
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Hørsholm
Usserød Kongevej 65 A, 2970 Hørsholm
Kontakt

Behandlinger til alle dine behov

Hos Colosseum Tandlægerne i Hørsholm er vi i stand til at imødekomme stort set alle dine behov – både nu og i fremtiden. Vi tilbyder alt lige fra grundlæggende forebyggende pleje til mere avancerede kosmetiske og restaurative procedurer. Vores tjenester inkluderer plastfyldninger, rodbehandlinger, kroner, broer, parodontosebehandlinger, aftagelige proteser, implantater, bidskinner, kirurgiske indgreb og fjernelse af visdomstænder. Derudover tilbyder vi også tandregulering med gennemsigtige skinner samt blegning. Uanset om du lider af akut tandpine, har brug for et almindeligt tandeftersyn eller en større behandling, står vi klar til at tage hånd om dine tænder og din munds sundhed – både nu og i fremtiden.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Et stærkt fagligt forankret team

Hos Colosseum Tandlægerne i Hørsholm har vi et stærkt fokus på uddannelse, efteruddannelse og erfaring. Vi anvender de nyeste behandlingsmetoder, og vores team er engageret i at holde sig konstant opdateret om den seneste viden og tandplejeteknologi for at kunne tilbyde dig den mest effektive behandling. Hver behandler bidrager med sine unikke erfaringer og færdigheder for at sikre, at du får den bedste oplevelse og opnår en sund mund.

Lars Nygård er vores partnertandlæge og faglige leder på klinikken. Lars er en erfaren tandlæge med ekspertise inden for mange avancerede behandlingsformer, især kirurgi, behandling af kræftpatienter, implantater og protetik. Han anvender sin erfaring hver dag på klinikken og bidrager til, at vores team kan levere den høje kvalitet, som Colosseum Tandlægerne er kendt for.

Vi er stolte af at være en henvisningsklinik for komplekse behandlinger. Josefine udfører rodbehandlinger med mikroskop, Lars modtager henvisninger fra patienter med kræft til operationer og genoprettelse af bidfunktion, mens Katja udfører tandregulering med usynlige skinner (ClearCorrect).

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

I hjertet af Hørsholm

Colosseum Tandlægerne i Hørsholm har en praktisk og central beliggenhed på Usserød Kongevej 65 A. Der er et busstoppested lige foran klinikken, hvor busserne 150S og 350S standser. Vores klinik er på gadeplan, så den er let at finde og er handicapvenlig uden trapper.

Bag klinikken ved Rema 1000 er der gratis parkering i to timer. Derudover er der også gratis parkering ved Kongevejscenteret på den modsatte side af vejen.

Vores placering udgør derfor et trafikalt knudepunkt, der gør vores kvalitetstandpleje let tilgængelig. Uanset om du bor i Hørsholm, Rudersdal, Fredensborg, Allerød eller i de omkringliggende kommuner, er vi let tilgængelige og klar til at imødekomme dine tandplejebehov og hjælpe dig med at opnå en sund mund.

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Moderne teknologi og personlig pleje

På Colosseum Tandlægerne Hørsholm kombinerer vi moderne teknologi med personlig pleje for at skabe den bedste behandlingsoplevelse for vores patienter. Vores moderne faciliteter er udstyret med avanceret udstyr, der muliggør præcise diagnoser og nøjagtige behandlinger. Vi værdsætter samarbejdet med vores patienter og arbejder tæt sammen med dig for at udvikle individualiserede behandlingsplaner, der passer til dine ønsker og behov.

Vi samarbejder med