Colosseum Tandlægerne
Kronprinsessegade

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i hjertet af København

Book tid hos Kronprinsessegade

Dine eksperter i tandpleje i hjertet af København

Hos Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade byder vores erfarne team dig velkommen til vores moderne klinik i historiske og smukke omgivelser. Vi ved, hvor meget vores tænder skal stå model til igennem hele livet. Derfor fokuserer vi på forebyggende tandpleje og skræddersyede behandlingsplaner af højeste kvalitet, så vi sikrer dig den bedste pleje med færrest mulige indgreb. Vi hjælper dig med at opnå den sundhed og de tænder, du ønsker – hele livet.

Book tid online

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter bedømmer deres oplevelse hos os

Læs anmeldelserne

Det er os, du møder

Dr. Philipp Kollmann, MSc
Partner tandlæge og fagleder
Gitte Børresen
Tandlæge
Karina Diba El-Sayed
Tandlæge
Søren Thorvald Kiær
Tandlæge
Elizaveta Graae Pedersen
Tandplejer
Linea Vestergaard
Klinikassistent
Tabindah Munawar
Tandplejer
Nadire Emini
Klinikassistent
Natalia Majkowska ( På barsel)
Klinikassistent
Maggie Jensen
Klinikassistent/Receptionist
Linda Emini
Elev
Shizal Butt
Barselsvikar
Teuta Gjinovci
Klinikleder
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Kbh. Kronprinsessegade

Colosseum Tandlægerne Kbh. Kronprinsessegade
Kronprinsessegade 46, st.,1306 København K
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 18:00
Tirsdag
8:00 - 18:00
Onsdag
8:00 - 18:00
Torsdag
8:00 - 18:00
Fredag
8:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 17:00
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 17:00
Torsdag
8:00 - 17:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade
Kronprinsessegade 46, st., 1306 København K
Kontakt

Fra forebyggende tandpleje til avancerede behandlinger og kroner på én dag

Hos Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade kan vi imødekomme stort set alle de behov du måtte have – nu og i fremtiden. Vi tilbyder alt fra grundlæggende forebyggende pleje til mere avancerede kosmetiske og restaurative procedurer. Som en af få klinikker i København, kan vi med vores CEREC-teknologi tilbyde at fremstille og sætte kroner på én dag. Står du derfor med akut tandpine eller behov for en krone, tilbyder vi en unik service på klinikken i Kronprinsessegade.

Vi har fokus på plastfyldninger, rodbehandlinger, kroner, broer, parodontosebehandlinger, aftagelige proteser, implantater, bidskinne, kirurgi og fjernelse af visdomstænder. Desuden tilbyder vi tandregulering med gennemsigtige skinner samt litewire til mindre og hurtigere tandregulering samt blegning. Uanset om du har brug for et tandeftersyn, akut tandpine eller en større behandling, står vi klar til at tage hånd om dine tænder og din munds sundhed nu og i fremtiden.

Book tid online

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Et fagligt forankret team

Hos Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade er der stort fokus på uddannelse, efteruddannelse og erfaring. Vi bruger de nyeste behandlingsmetoder, og vores team er engageret i konstant at holde sig opdateret på den nyeste viden og tandplejeteknologi, så du tilbydes den mest effektive behandling. Hver behandler bidrager med sine unikke erfaringer og færdigheder for at kunne give dig den bedste oplevelse og en sund mund.

Philipp Kollmann er vores partnertandlæge og faglige leder på klinikken. Philipp er en tandlæge med stor ekspertise indenfor kirurgi og æstetik. Han har en dr.-titel fra universitetet i Hamborg og holder sig hele tiden opdateret med efteruddannelse både inden- og udenlands. Philipp bringer sin erfaring i spil hver dag på klinikken og bidrager til, at teamet kan levere den høje kvalitet, som Colosseum Tandlægerne er kendt for.

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

Vi ser frem til at tage imod dig på vores klinik

(english below)

På vores klinik møder du ikke blot personale med høj faglighed og erfaring indenfor tandfaget.
Vi er også en klinik, som repræsenterer mange nationaliteter – og som derfor også kan vejlede og behandle patienter, som ellers har svært ved at føle sig trygge ved en behandling, hvor personalet udelukkende taler dansk.

Blandt vores personale finder du både tandlæger, klinikassistenter og receptionister, som taler tysk, polsk, indisk, albansk, tyrkisk og/eller russisk.

______

At our clinic you will not only meet staff with high professionalism and experience with the dental profession.
We are also a clinic that represent many nationalities among our staff.

Therefore we can guide patient through many languages and make sure that you will feel well-informed and comfortable with our treatment, even though you do not speak danish.

Among our staff you will find dentists, clinic assistants and receptionists who speak German, Polish, Indian, Albanian, Turkish and/or Russian.

Beliggende i centrum af København

Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade ligger i hjertet af det gamle København, lige overfor Kongens Have, der skaber en unik atmosfære med historiske rødder. Klinikken ligger i gadeplan tæt på hjørnet af Kronprinsessegade og Sølvgade, er let tilgængelig og er handicapvenlig, da vi har ramper til at komme over trinene.

Klinikken ligger kun 650m fra Marmorkirken station (metro) og 900m fra Kongens Nytorv Station (metro). Desuden stopper bus nr 23 kun 140m fra klinikken.

De bedste parkeringsmuligheder finder du i Adelgade, Sølvgade og Nyboder.

Vores centrale beliggenhed i København gør det oplagt at kombinere dit besøg hos os med en gåtur i Kongens Have og nyde Rosenborg Slot. Men vi er også et oplagt valg, hvis du arbejder i København centrum og vil have en praktisk løsning til kvalitetstandpleje.

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Vi samarbejder med