Colosseum Tandlægerne
Virum

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i centrum af Virum

Book tid hos Virum

Dit smil og din tandsundhed er vores første prioritet i Virum

Velkommen til Colosseum Tandlægerne Virum, hvor vi ser frem til at tage imod dig på vores velrenommerede tandklinik centralt placeret i Virum, midt på Virum Torv. Vores primære mål er at tilbyde omfattende tandpleje og behandlinger med en stærk vægt på at vedligeholde både den orale sundhed og æstetik. Vi står parat til at assistere dig med en bred vifte af tandlægebehandlinger med æstetisk og funktionel sigte, herunder områder som forebyggelse, fyldningsbehandlinger, rodbehandlinger og alt inden for kirurgi (heriblandt implantater, retrograd, rodspidsamputation og rodresektioner og knogleopbygning).

Vores team af tandlæger repræsenterer en bred vifte af behandlingsmuligheder og det er vores største sigte at tilbyde dig en skræddersyet behandlingsløsning, som er baseret på dit unikke behandlingsbehov. Det er vores målsætning at du føler dig set og hørt som patient og at du møder en behagelig og afslappet atmosfære under dit tandlægebesøg på vores klinik i Virum.

Vejen til forbedret mundhygiejne og selvtillid starter lige her hos Colosseum Tandlægerne i Virum.

Book tid online

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter vurderer besøget hos os

Læs vurderingerne

Det er os, du møder

Lars Rossel
Tandlæge
Eva Grove
Tandlæge
Kirstine
Tandplejer ( På barsel)
Wafa Maksoud
Tandplejer
Mustafa Jawad
Tandplejer
Kristina Jong Pihl Knudsen
Klinikassistent
Masooma Hamid
Klinikassistent
Maria Hertz
Klinikassistent/Receptionist
Asma
Klinikassistent
Rikke Geertsen
Klinikleder
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Virum

Colosseum Tandlægerne Virum
Virum Torv 1,2830 Virum
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:30
Tirsdag
7:30 - 16:30
Onsdag
8:00 - 17:30
Torsdag
8:00 - 17:00
Fredag
8:00 - 13:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 15:00
Tirsdag
8:00 - 15:00
Onsdag
8:00 - 15:00
Torsdag
8:00 - 15:00
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Virum
Virum Torv 1, 2830 Virum
Kontakt

Erfarent tandlægeteam på klinikken i Virum

Hos Colosseum Tandlægerne i Virum er vi stolte af vores erfarne ekspertteam, som består af dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionspersonale. Vores mål er at vi sammen kan give vores værdsatte patienter den bedst mulige omsorg og tandbehandling. Hvert medlem af vores team bidrager med unikke kompetencer og erfaringer, og i fællesskab stræber vi efter at levere tilpassede og gennemtænkte behandlinger. Vores tandlæger besidder en lang erfaring inden for områder som tandretning, protetik, oralkirurgi og endodonti.

Vi holder os hele tiden ajour med de seneste teknologiske fremskridt inden for tandpleje, så du kan have fuld tillid til at modtage den mest moderne og effektive behandling.

Hos Colosseum Tandlægerne Virum sigter vi mod at skabe bemærkelsesværdige tandplejeoplevelser, hvor vores dedikerede personale arbejder i fællesskab for at forbedre dit smil og din munds sundhed.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

Anerkendt henvisningsklinik inden for kirurgi

På vores klinik tilbyder vi alle former for kirurgiske behandlinger. Lars Rossel, som er en af klinikkens fire tandlæger, har mange års erfaring med kirurgi. Lars er desuden partnertandlæge på klinikken, hvorfor han også er ansvarlig for kvaliteten af behandlingerne og tandplejepersonalets faglige udvikling. Lars Rossel blev ansat på klinikken i januar 2023, men har været en del af Colosseum Tandlægerne i flere år.

Lars lægger især vægt på at tilbyde den bedste skræddersyede løsning til alle patienter, hvorfor dialog, information og tæt samarbejde er obligatoriske elementer i Lars’s kliniske arbejde. Derfor er der mange øvrige tandklinikker, som sætter pris på at henvise patienter til Lars, samtidig med at patienterne værdsætter den præcise og individuelt tilpasse behandlingsplan.

For hele tandplejeteamet hos Colosseum Tandlægerne i Virum går vi ind for forebyggelse frem for behandling, så alle vores patienter kan forvente at få gode råd til vedligeholdelse af deres tandsundhed, når de besøger os.

Central beliggenhed i Virum med nem adgang til klinikken

Vi har en bekvem beliggenhed i Virum på hjørnet af Frederiksdalsvej og Grønnevej, med nem adgang til vores klinik. Ankommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder på Grønnevej eller ved Virum station, som ligger blot få minutters gang fra klinikken.

Hvis du benytter offentlig transport, kan du nemt nå os med en kort gåtur fra Virum Station, hvor du blot skal krydse vejen fra Skovridergårdsvej, når den munder ud i Frederiksdalsvej.

Du finder både tog og bus på denne placering, tæt på klinikken i Virum. Det er busruterne 190 og 191 der kører direkte til denne placering.

Vores klinik er placeret midt på Virum Torv og du finder os på 1. sal.

Kontakt os for professionel støtte til at vedligeholde din orale sundhed

Er du på udkig efter erfarne tandlæger i Virum? Tøv ikke med at kontakte Colosseum Tandlægerne Virum. Vores dedikerede tandlægeteam er her for at hjælpe dig med at opnå optimal mundhygiejne og et sundt smil.

Book en konsultation hos os, så vi i fællesskab kan arbejde på at bevare dit smils sundhed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores klinik og til at samarbejde om at opfylde dine mål for tandpleje.

Kontakt klinikken og book din tid

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Vi samarbejder med