Vores holdning er, at vi vil behandle dig lige så godt, som vi selv ønsker at blive behandlet. Så enkelt er det faktisk.

Tryghed

Når du har vist os den tillid at være patient her på klinikken, skal du kunne forvente en omhyggelig og professionel behandling samt en god service og rådgivning.

Stolthed

Vi brænder for vores arbejde, som både skal være flot at se på og af den bedst tænkelige kvalitet.

Godt humør

Som patient vil du opleve den afslappede stemning, der typisk hersker på klinikken. Vi har den grundholdning, at det skal være en god oplevelse at komme her – både som medarbejder og som patient.

På forkant

Som tandlæger bliver vi konstant præsenteret for ny spændende viden og forskning. Vi holder os altid opdaterede, så du kan få den optimale behandling. Med løbende efteruddannelse følger vi med udviklingen og oplever større inspiration og arbejdsglæde.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Østerport er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/