Behandling

Invisalign

Få det smil du altid har drømt om med Invisalign

Invisalign er svaret til dig, der alt for længe har længtes efter drømmesmilet og ikke har været glad for at smile med tænderne. Gennem en behandling med Invisalign kan du få det smil, du altid har drømt om. I modsætning til de knap så populære togskinner, er det faktisk de færreste der bemærker de gennemsigtige Invisalign-skinner, når  du er i gang med behandlingen. Skinnerne kan også tages ud, så du ikke bliver begrænset i at spise og drikke som du plejer, hvilket er noget mange af vores patienter sætter stor pris på.

Skal vi hjælpe dig på vej mod dit drømmesmil, kan du booke en uforpligtende forundersøgelse, hvor vi tager en snak om behandlingen, ser på dine tænder og giver dig et prisestimat på, hvad et Invisalign-forløb vil koste for netop dig.

Følgende af vores klinikker tilbyder Invisalign-behandling: Amager, Ballerup, Dragør, Hellerup, Herlev, Hørsholm, Kongensgade, Køge, Næstved, Nørreport, Palæklinikken, Ribe, Slotsgade, Slagelse, Taastrup, Vejle og Østerport.

Hvad er Invisalign?

Hvis du ikke allerede kender til Invisalign, kommer her en kort introduktion.

Invisalign er et verdensomspændende og globalt anerkendt tandretnings-system, som er super effektivt og diskret. Det, der er helt specielt ved Invisalign – og som gør det ekstra genialt – er, at bøjlerne kan rette dine tænder, uden at andre mennesker kan se det med det blotte øje.

De aftagelige bøjler fra Invisalign udgøres nemlig af usynlige tandskinner, som passer helt specifikt på dine tænder. Det betyder, at du kan få dit drømmesmil, uden at det påvirker din dagligdag.

Skinnerne skal bæres 20-22 timer i døgnet for optimal effekt, og de udskiftes som regel hver anden uge for gradvist at rette dine tænder til. Dog skal skinnerne tages af, når du spiser eller børster – og renser tænder.

Et forløb med Invisalign tager som regel mellem 6 og 12 måneder.

Hvem kan få gavn af et forløb med Invisalign?

I princippet kan alle behandles med Invisalign. Vi anbefaler dog behandlingen til unge og voksne, som kan vænne sig til at tage skinnerne af og på, efter behov. Det er ikke som med andre typer af bøjler, hvor der typisk er visse aldersbegrænsninger.

Så har du problemer med tænderne, og har du ikke det smil, du drømmer om, kan Invisalign være løsningen for dig. Invisalign kan f.eks. bruges, hvis du har:

 • Én eller flere skæve eller strittende tænder
 • Tænder, der står tæt
 • Lukning af mellemrum
 • Dybt bid
 • Åbent bid
 • Krydsbid
 • Overbid

Fordele ved usynlig tandretning med Invisalign

Vælger du et forløb med Invisalign, kan du se frem til at nyde godt af en lang række fordele.

 • Flottere smil
  Først og fremmest kan du se frem til et flottere smil. Invisalign er en utrolig effektiv tandretnings-metode, og mange millioner verden over har allerede nydt resultaterne af den usynlige tandretning.
 • Kort behandlingstid
  Når man sammenligner Invisalign med andre traditionelle tandbøjler, excellerer Invisalign med den korte behandlingstid. I gennemsnit tager et forløb 6-12 måneder, men i de mindre tilfælde kan det være helt ned til 3-4 måneder, der er tale om.
 • Diskret tandretning
  Fordi skinner fra Invisalign er så godt som usynlige, er tandretningen super diskret sammenlignet med traditionelle togskinner.
 • Kan tages af
  Et andet positivt aspekt ved Invisalign er, at den nemt kan tages af, hvilket ikke er en mulighed ved en lang række traditionelle skinner. Det betyder også, at det er nemmere at holde både skinner og tænder rene.
 • Behagelig tandregulering
  I et Invisalign-forløb skal du have en række forskellige skinner på undervejs. Hver enkelt skinne afviger kun mellem 0,2-0,3 mm fra den ene skinne til den anden, hvilket er med til at sikre tandreguleringen sker på en ganske nænsom, gradvis og behagelig måde.
 • Sikrer optimale betingelser for god mundhygiejne under behandling
  Med Invisalign er du også sikret de optimale betingelser for at opretholde en optimal mundhygiejne gennem forløbet. Du kan nemt vaske både skinne og tænder, ligesom du kan bruge tandtråd, når du alligevel har skinnen ude.

3 simple skridt til lige tænder med Invisalign

Step 1. Forundersøgelse

Vi ser på dine tænder og vurderer, om behandlingen med Invisalign er det rette for dig. Vi snakker om dine ønsker, gennemgår behandlingsforløbet og giver dig et overordnet prisestimat. Forundersøgelsen er helt uforpligtende.

Step 2. Vi udarbejder din behandlingsplan

Vælger du at gå videre med behandlingen, laver vi din individuelle behandlingsplan. Her bruger vi en 3D-simulering til at vise, hvordan dine tænder flytter sig i forløbet og viser dig det forventede resultat.

Step 3. Din behandling med Invisalign

Så producerer vi dine skinner og leverer dem til dit hjem. Efterfølgende indkalder vi dig til løbende kontroller, hvor vi følger udviklingen og jævnligt får produceret nye skinner til dig.

Tandstillinger der kan rettes med Invisalign

Behandlingen med togskinner kan være lang og smertefuld og bliver ofte fravalgt af kosmetiske årsager. Med Invisalign undgår du tidligere tiders gener forbundet med tandretning.

Klik på animationerne herunder og se eksempler på de typiske tandstillinger, vi kan rette med usynlig tandretning:

Forløbet med Invisalign

Mange tænker, at tandretning er for børn og unge mennesker, og at vejen til de lige tænder er belagt med de kendte ’togskinner’. Men sådan behøver det ikke at være. Med Invisalign får du tandretning med gennemsigtige bøjler, der er nærmest usynlige og tages af, når du spiser og drikker andet end vand.

Vi har klinikker over hele Danmark, der laver denne behandling, så book en tid til en uforpligtende forundersøgelse med det samme og find ud af, om behandlingen er noget for dig. Se også videoen, hvor en af vores tandlæger fortæller om, hvordan et forløb med denne type tandretning – her Invisalign – foregår.

 

Hvordan kan resultatet af behandlingen med Invisalign se ud?

I eksemplerne nedenfor, kan du se før- og efterbilleder af patienter, som har opnået tandretning med Invisalign. Behandlingen er udført af Mia Herning, som er tandlæge i Colosseum Tandlægerne i Herlev.

Vores priser på Invisalign

Tandretning er en investering for livet. Hos Colosseum Tandlægerne vælger du selv, om du vil betale hele behandlingen kontant eller benytte dig (helt eller delvist) af vores attraktive finansieringsaftale med en afbetalingstid på 3-48 måneder. Vores priser er transparente, og du bliver ikke pålagt skjulte gebyrer. Vores priser inkluderer:

 • Skinner til overkæbe
 • Skinner til underkæbe
 • Retentionsskinner til overkæbe
 • Retentionsskinner til underkæbe

Finansiering

Priseksempel 1

25.000 kr. i engangsbeløb eller
fra 594 kr.* pr. måned
* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.83%

Priseksempel 2

35.000 kr. i engangsbeløb eller
fra 833 kr.* pr. måned
* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.24% 

Priseksempel 3

49.000 kr. i engangsbeløb eller
fra 1.207 kr* pr. måned
*Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 7.85%

Beregn finansiering

Find din lokale klinik

Kontakt din lokale klinik herunder, eller book en tid med det samme.

Amager
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Amagerbrogade 432300 København S
Ballerup
Telefontid i dag 7:30 - 15:30
Borupvang 2B2750 Ballerup
Dragør
Telefontid i dag 8:30- 17:45 (Lukket 12:00-12:30)
Kongevejen 182791 Dragør
Hellerup
Telefontid i dag 8:00 - 12:00
Bernstorffsvej 69 A2900 Hellerup
Herlev
Telefontid i dag 7:30 - 15:30
Herlev Bygade 30, 1.sal2730 Herlev
Hørsholm
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Usserød Kongevej 65 A2970 Hørsholm
Kbh. Nørreport
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Rosenborggade 3, 2. sal1130 København K
Kbh. Østerport
Telefontid i dag 8:00 - 15:00
Fridtjof Nansens Plads 22100 København Ø
Odense, Kongensgade
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Kongensgade 54, 1.sal5000 Odense
Odense, Slotsgade
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Slotsgade 185000 Odense
Ribe
Telefontid i dag 7:00 - 15:30
Ole Rømers Vej 136760 Ribe
Slagelse
Telefontid i dag 8:00 - 16:00
Smedegade 2A4200 Slagelse

Uforpligtende forundersøgelse

Når du kommer til forundersøgelse til et Invisalign-forløb, sørger vi for, at du får den information, du skal bruge for at vurdere, om denne behandling er det rette for dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret, og at du har fået svar på de spørgsmål, du måtte have, når du går fra forundersøgelsen – som naturligvis er helt og aldeles uforpligtende.

Til en forundersøgelse vil vi

 • Fortælle om behandlingen med Invisalign
 • Gennemgå behandlingsforløbet med dig
 • Se på dine tænder
 • Give dig et overordnet prisestimat
Find din nærmeste klinik

Ofte stillede spørgsmål til Invisalign

Behandlingen med Invisalign varer normalt mellem 6 og 12 måneder.

Efter at have modtaget din 3D-scanning, vil det tage ca. 10-14 dage før du modtager din behandlingsplan via e-mail. Når du har valgt behandlingen med Invisalign, begynder produktionen af ​​dine individuelle skinner, hvilket tager cirka fire til seks uger.

Du bærer de usynlige skinner i 22 timer om dagen og fjerner dem kun for at spise, drikke og børste tænder. Det er vigtigt at overholde den foreskrevne brugstid, for at opnå det forudsagte behandlingsresultat.

De fleste patienter får påsat små attachments på tænderne, som sørger for at skinnerne sidder fast. Disse attachments bliver påsat på tændernes front, og er ligeså diskrete som de usynlige skinner.

Nej, for i modsætning til en behandling med togskinner, kan du spise og drikke alt hvad du vil have under tandreguleringsforløbet. Årsagen til dette er, at du nemt kan tage skinnerne ud når du spiser. På denne måde kan tandhygiejne udføres som normalt efter hvert måltid, og en optimal oral sundhed kan opretholdes.

Du kan drikke koldt vand med skinnerne på, men når du drikker varme drikke, bør de tages ud da varmen kan beskadige eller deformere skinnerne. Den grundlæggende regel er, at du fjerner de usynlige skinner for at spise og drikke, og opbevarer dem i den medfølgende kasse. Efter at have spist eller drukket, skal du børste tænderne, da spyt ikke kan rense tænderne som normalt, når du har skinnerne på. Skyl også dine skinner med rindende vand, inden du sætter dem i.

Ideelt set skal du bruge en tandbørste til at rengøre dine skinner to gange om dagen. Brug ikke tandpasta, men i stedet en mild sæbe og skyl skinnerne med koldt vand. For høje temperaturer beskadiger materialet og kan deformere det. Skinner kan herved miste deres pasform og bliver ubrugelige. Grundig og korrekt pleje holder dine justeringslinjer i topform.

I de første par dage efter udskiftning af skinnerne, vil du kunne mærke det pres, som skinnerne skaber for at bevæge dine tænder. Dette pres mindskes kontinuerligt, og du vil derfor heller ikke føle nogen smerte.

Hvis du mister en skinne, kan du kontakte os, hvorefter vi opretter en erstatningsskinne hurtigst muligt mod et gebyr. Mens du venter på erstatningsskinnen, skal du bære den forrige skinne for at holde dine tænder i deres nuværende position.

Tale påvirkes ikke hos de fleste patienter. Som med brugen af ​​togskinner, skal du vænne dig til fremmedlegemet i munden. Senest efter en uge taler de fleste patienter som normalt igen.

Vi anbefaler, at du ikke ryger cigaretter eller e-cigaretter under behandling med Invisalign, da dine skinner kan blive gule.