Behandling

Usynlig tandretning

Få det smil du altid har drømt om

Har du længe længtes efter drømmesmilet og ikke været glad for at sende fotografen et stort tandsmil? Så kan en behandling med usynlig tandretning være lige det, der skal til for at give dig det smil, du altid har drømt om. Og modsat de ikke så populære togskinner er det med de gennemsigtige skinner de færreste, der vil bemærke, at du er i gang med behandlingen. Skinnerne kan også tages ud, så du ikke bliver begrænset i forhold til mad og drikke, hvilket de fleste af vores patienter er rigtig glade for.

Book en uforpligtende forundersøgelse, hvor vi tager en snak om behandlingen, ser på dine tænder og giver dig et prisestimat på, hvad en usynlig tandretning vil koste for netop dig.

Disse klinikker tilbyder usynlig tandretning: Amager, Ballerup, Dragør, Hellerup, Herlev, Hørsholm, Kongensgade, Køge, Næstved, Nørreport, Palæklinikken, Ribe, Slotsgade, Slagelse, Taastrup, Vejle og Østerport.

3 simple skridt til lige tænder

Step 1. Forundersøgelse

Vi ser på dine tænder og vurderer, om behandlingen med usynlig tandretning er det rette for dig. Vi snakker om dine ønsker, gennemgår behandlingsforløbet og giver dig et overordnet prisestimat. Forundersøgelsen er helt uforpligtende.

Step 2. Vi udarbejder din behandlingsplan

Vælger du at gå videre med behandlingen, laver vi din individuelle behandlingsplan. Her bruger vi en 3D-simulering til at vise, hvordan dine tænder flytter sig i forløbet og viser dig det forventede resultat.

Step 3. Din behandling med aligners

Så producerer vi dine aligners, også kendt som usynlige skinner, og leverer dem til dit hjem. Efterfølgende indkalder vi dig til løbende kontroller, hvor vi følger udviklingen og jævnligt får produceret nye aligners til dig.

Tandindstillinger der kan rettes med usynlig tandretning

Behandlingen med togskinner kan være lang og smertefuld og bliver ofte fravalgt af kosmetiske årsager. Med de usynlige skinner undgår du tidligere tiders gener forbundet med tandretning.

Klik på animationerne herunder og se eksempler på de typiske tandstillinger vi kan rette med usynlig tandretning:

Forløb med usynlig tandretning

Mange tænker, at tandretning er for børn og unge mennesker, og at vejen til de lige tænder er belagt med de kendte ’togskinner’. Men sådan behøver det ikke at være. Med usynlig tandretning får du tandretning med de gennemsigtige bøjler aligners, der er nærmest usynlige og tages af, når du spiser og drikker andet end vand.

Vi har klinikker over hele Danmark, der laver denne behandling, så book en tid til en uforpligtende forundersøgelse med det samme og find ud af, om behandlingen er noget for dig. Se også videoen, hvor en af vores tandlæger fortæller om, hvordan et forløb med denne type tandretning – her Invisalign – foregår.

 

Vores priser

Tandretning er en investering for livet. Hos Colosseum Tandlægerne vælger du selv, om du vil betale hele behandlingen kontant eller benytte dig (helt eller delvist) af vores attraktive finansieringsaftale med en afbetalingstid på 3-48 måneder. Vores priser er transparente, og du bliver ikke pålagt skjulte gebyrer. Vores priser inkluderer:

  • Skinner til overkæbe
  • Skinner til underkæbe
  • Retentionsskinner til overkæbe
  • Retentionsskinner til underkæbe

Finansiering

Priseksempel 1

25.000 kr. i engangsbeløb eller
fra 594 kr.* pr. måned
* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.83%

Priseksempel 2

35.000 kr. i engangsbeløb eller
fra 833 kr.* pr. måned
* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.24% 

Priseksempel 3

49.000 kr. i engangsbeløb eller
fra 1.207 kr* pr. måned
*Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 7.85%

Beregn finansiering

Uforpligtende forundersøgelse

Når du kommer til forundersøgelse til usynlig tandretning, sørger vi for, at du får den information, du skal bruge for at vurdere, om denne behandling er det rette for dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret, og at du har fået svar på de spørgsmål, du måtte have, når du går fra forundersøgelsen – som naturligvis er helt og aldeles uforpligtende.

Til en forundersøgelse vil vi

  • Fortælle om behandlingen med usynlig tandretning
  • Gennemgå behandlingsforløbet med dig
  • Se på dine tænder
  • Give dig et overordnet prisestimat
Bestil tid til forundersøgelse

Ofte stillede spørgsmål

Behandlingen med Invisalign varer normalt mellem 6 og 12 måneder.

Efter at have modtaget din 3D-scanning, vil det tage ca. 10-14 dage før du modtager din behandlingsplan via e-mail. Når du har valgt behandlingen med Invisalign, begynder produktionen af ​​dine individuelle skinner, hvilket tager cirka fire til seks uger.

Du bærer de usynlige skinner i 22 timer om dagen og fjerner dem kun for at spise, drikke og børste tænder. Det er vigtigt at overholde den foreskrevne brugstid, for at opnå det forudsagte behandlingsresultat.

De fleste patienter får påsat små attachments på tænderne, som sørger for at skinnerne sidder fast. Disse attachments bliver påsat på tændernes front, og er ligeså diskrete som de usynlige skinner.

Nej, for i modsætning til en behandling med togskinner, kan du spise og drikke alt hvad du vil have under tandreguleringsforløbet. Årsagen til dette er, at du nemt kan tage skinnerne ud når du spiser. På denne måde kan tandhygiejne udføres som normalt efter hvert måltid, og en optimal oral sundhed kan opretholdes.

Du kan drikke koldt vand med skinnerne på, men når du drikker varme drikke, bør de tages ud da varmen kan beskadige eller deformere skinnerne. Den grundlæggende regel er, at du fjerner de usynlige skinner for at spise og drikke, og opbevarer dem i den medfølgende kasse. Efter at have spist eller drukket, skal du børste tænderne, da spyt ikke kan rense tænderne som normalt, når du har skinnerne på. Skyl også dine skinner med rindende vand, inden du sætter dem i.

Ideelt set skal du bruge en tandbørste til at rengøre dine skinner to gange om dagen. Brug ikke tandpasta, men i stedet en mild sæbe og skyl skinnerne med koldt vand. For høje temperaturer beskadiger materialet og kan deformere det. Skinner kan herved miste deres pasform og bliver ubrugelige. Grundig og korrekt pleje holder dine justeringslinjer i topform.

I de første par dage efter udskiftning af skinnerne, vil du kunne mærke det pres, som skinnerne skaber for at bevæge dine tænder. Dette pres mindskes kontinuerligt, og du vil derfor heller ikke føle nogen smerte.

Hvis du mister en skinne, kan du kontakte os, hvorefter vi opretter en erstatningsskinne hurtigst muligt mod et gebyr. Mens du venter på erstatningsskinnen, skal du bære den forrige skinne for at holde dine tænder i deres nuværende position.

Tale påvirkes ikke hos de fleste patienter. Som med brugen af ​​togskinner, skal du vænne dig til fremmedlegemet i munden. Senest efter en uge taler de fleste patienter som normalt igen.

Vi anbefaler, at du ikke ryger cigaretter eller e-cigaretter under behandling med Invisalign, da dine skinner kan blive gule.