Colosseum Tandlægerne
Amager

Velkommen til vores flotte og moderne tandklinik i centrum af Amager

Book tid hos Amager

Dine eksperter i moderne tandpleje på Amager

Vi er stolte af at være et dedikeret team af erfarne tandlæger, der tilbyder omfattende tandlægebehandlinger og pleje af højeste kvalitet. Vores klinik er kendt for sin faglige ekspertise og vores forpligtelse til at sikre, at vores patienter får den bedste tandpleje. Uanset om du har brug for en rutinemæssig undersøgelse, kosmetisk tandpleje eller mere omfattende tandbehandlinger, er du i trygge hænder hos Colosseum Tandlægerne Amager.

Vi ved, hvor meget vores tænder skal stå model til igennem hele livet. Derfor fokuserer vi på forebyggende tandpleje og skræddersyede behandlingsplaner af højeste kvalitet, så vi sikrer dig den bedste pleje med færrest mulige indgreb. Vi hjælper dig med at opnå den sundhed og de tænder, du ønsker – hele livet.

Book tid online

Det siger patienterne

Læs hvordan vores patienter vurderer deres besøg hos Colosseum Tandlægerne Amager

Læs anmeldelserne

Vores kompetente team

Vores team af dygtige tandlæger har mange års erfaring inden for tandpleje og er specialiseret inden for forskellige områder inden for faget. Vi tror på, at en personlig tilgang og forståelse for vores patienters individuelle behov er afgørende for at opnå de bedste resultater. Vores tandlæger er ikke kun fagligt dygtige, men de er også dedikerede til fortsat læring og opdatering af deres viden og færdigheder for at kunne tilbyde den nyeste og mest moderne tandpleje til gavn for vores patienter.

Det betyder, at vi arbejder med forebyggende tandpleje og færrest mulige indgreb, hvilket giver dig en smertefri oplevelse og den højeste kvalitet.

Ioanna Michelaki er vores partnertandlæge og faglige leder på klinikken. Ioanna er en tandlæge med stor ekspertise og interesse for tandretning og tandregulering med usynlig skinne (Invisalign). Hun sætter den faglige retning på klinikken og sikrer, at teamet har de rette kompetencer og færdigheder, så vi kan levere den høje kvalitet, som Colosseum Tandlægerne er kendt for.

Det er os, du møder

Ioanna Michelaki
Tandlæge
Sehria Saddiqi
Tandlæge
Sirin Yüksel
Tandplejer
Nevi Hamalainen
Klinikassistent
Tharsiha Subenthirarasa
Klinikassistentelev
Ninna F. Gottschalck
Klinikleder
Se flere medarbejdere

Kontakt Colosseum Tandlægerne Amager

Colosseum Tandlægerne Amager
Amagerbrogade 43,2300 København S
Send besked her

Find vej

Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Telefontider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Adresse
Colosseum Tandlægerne Amager
Amagerbrogade 43, 2300 København S
Kontakt

Vores tandlægebehandlinger

Hos Colosseum Tandlægerne på Amager tilbyder vi et bredt udvalg af tandlægebehandlinger, der imødekommer forskellige behov. Vores behandlinger omfatter rutinemæssige tandundersøgelser, foruden tandrensninger, tandfyldninger, rodbehandlinger, kroner ,broer, facader, tandproteser, implantater, kosmetisk tandpleje, tandregulering og meget mere. Vi arbejder tæt sammen med vores patienter for at udvikle individuelle behandlingsplaner, der tager hensyn til deres specifikke behov og ønsker. Vores mål er at hjælpe vores patienter med at opnå og bevare sunde og smukke tænder på lang sigt.

Vores behandlinger

Se herunder vores mest populære behandlinger eller tryk på ‘se flere’ for at se alle vores behandlinger

Se flere behandlinger

Vores priser

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud:

HUSK de regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder løbende, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig  og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Vores placering på Amager

Colosseum Tandlægerne Amager er bekvemt beliggende på Amager og er let tilgængelig for både lokale og besøgende. Vores klinik er beliggende på Amagerbrogade 43, på hjørnet af Amagerbrogade og Holmbladsgade på 1.sal lige over 7 Eleven.

Klinikken ligger kun 90m fra Amagerbro Station (metro). Bus 31, 5C og 250S stopper på Amagerbrogade mindre end 50m fra klinikken. Derudover er der gode muligheder for parkering i Amager Centret, kun 180m fra klinikken. 

Med vores centrale placering er vores kvalitetstandpleje let tilgængelig for alle på Amager og indre by i København. Vi glæder os til at byde dig velkommen og arbejde sammen for at få en sund mund og stærke tænder.

Vores engagement i patientpleje

Ved Colosseum Tandlægerne Amager er vores patienters velbefindende og komfort vores højeste prioritet. Vi stræber efter at skabe en afslappet og behagelig atmosfære i vores klinik, hvor vores patienter kan føle sig trygge. Vi lægger stor vægt på at lytte til vores patienters bekymringer og besvare deres spørgsmål, så de får en god og tryg oplevelse hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Colosseum Tandlægerne Amager, hvor du vil opleve den bedste tandpleje med vores erfarne tandlæger og den nyeste viden inden for feltet. Kontakt os i dag for at bestille en tid eller få mere information.

Vi samarbejder med