Lige nu tilbyder vi gratis forundersøgelse

Har du altid beundret folk med flotte, lige tænder? Og drømmer du om selv at få gjort noget ved dit tandsæt? Så giver vi hos Colosseum Tandlægerne Vejle dig mulighed for at få tandregulering i Vejle med Invisalign, der vil forbedre din tandstilling for altid.

Det er aldrig for sent at få rettet dine tænder

Mange mennesker tror fejlagtigt, at det er forbeholdt børn og unge mennesker at få rettet sine tænder. Men dette er ikke sandt. Med invisalign kan du få tandregulering uanset om du er ung eller ældre; hos os er alder ingen hindring for at få flotte tænder.

 

Hvornår er tandregulering nødvendig?

Der kan være både kosmetiske årsager og funktionelle årsager til ønsket om tandregulering. Kosmetisk ser vi oftest, at skæve tænder, mellemrum eller udstående tænder gør at man ikke smiler naturligt – og i stedet forsøger at skjule sit smil. Funktionelt kan skæve tænder give problemer med uhensigtsmæssigt slid og muskelspændinger mm. Alt dette kan tandregulering med Invisalign rette op på.

Flere oplever også at tænderne rykker sig efter at man som barn har gået med bøjler. Tandregulering med Invisalign er perfekt til at rette op på dette.

 

Tandregulering i Vejle med Invisalign

Hos Colosseum Tandlægerne Vejle benytter vi os af Invisalign. Invisalign er tandregulering med et sæt af gennemsigtige plastskinner, som gennem regelmæssigt skifte af skinne gradvist retter dine tænder. Vi oplever, at mange er glade for invisalign, idet metoden ikke alene er effektiv men også diskret. De gennemsigtige plastskinner er desuden fordelagtige på den måde, at de i modsætning til traditionelle metalbøjler er udtagelige.

Et forløb med tandregulering med Invisalign strækker sig typisk over 6-18 måneder alt afhængigt af dit tandsæt.

Kunne du tænke dig at få rettet din tænder med tandregulering i Vejle, så er vi klar – hos Colosseum Tandlægerne Vejle vil vi med glæde hjælpe dig med at få det smil, du går og drømmer om!

Hør tandlæge Henriette fortælle om tandregulering med Invisalign.

Skriv til vores tandlæge her, hvis du spørgsmål vedr. tandretning:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.