Velgørenhed i Esbjerg

At give tilbage til andre er en naturlig del af vores DNA

Vi arbejder for et godt formål

Alle klinikker hos Colosseum Tandlægerne er ejet af den velgørende fond Jacobs Foundation, som har et brændende ønske om at gøre uddannelse tilgængelig for alle i verden, uanset baggrund, indkomst og bopæl. Derfor går alt overskuddet fra vores klinik i Esbjerg – og alle øvrige klinikker i Danmark – til at støtte fondens projekter og forskning.

Derfor er det en naturlig del af vores DNA at hjælpe andre og at give tilbage, hvor vi kan. På vores klinik støtter vi derfor forskellige lokale projekter i Esbjerg, hvor vi blandt andet tilbyder tandpleje og uddanner børn og voksne i at holde deres tænder sunde, hele livet igennem.

Læs mere om velgørenhed i Colosseum

Gratis tandbehandling til brugere af Mødrehjælpen

På klinikken har vi blandt andet inviteret personale og brugere fra Mødrehjælpen i Esbjerg til et event, hvor vi tilbød gratis tandbehandling, til de af Mødrehjælpens brugere, som mødte op.

Alle der deltog, fik lavet gratis eftersyn, tandrensninger og plastfyldninger.

Derudover fik alle en goodiebag med tandbørster, tandpasta m.v. med hjem til hele familien.

Personalet havde endvidere samlet tøj og fodtøj ind, som alle frit kunne tage med hjem.

Kirsten Stage, som er frivillig fra Mødrehjælpen udtrykte stor glæde over behandlingen, ligesom de øvrige deltagere

Arrangementet var en succes, og det varmer vores hjerter at kunne hjælpe andre.

På klinikken i Esbjerg vil vi varme os på denne oplevelse længe og glæde os over at vi kan bidrage med at fremme tandsundheden lokalt.

Kirsten passede børnene, mens Anni og tandlægerne ryddede kalenderen og droppede lønnen for at hjælpe mor og far

– sådan skrev Jydske Vestkysten sin omtale af indsatsen, hvor vores klinikchef, Anni Lambertsen Mortensen, og vores fantastiske team har gået et ekstra skridt for at hjælpe familier i julemåneden!

Midt i december, en tid fyldt med udgifter og travlhed, valgte vi at rydde kalenderen og tilbyde gratis tandlægehjælp til børnefamilier gennem Mødrehjælpen. Vi sætter stor pris på muligheden for at hjælpe andre og sprede lidt juleglæde
Tak til alle, der var en del af denne særlige dag!

Book en tid i Esbjerg

Er det tid til et tandeftersyn?