Skånsom tandrensning

Vores tandplejere på klinikken sikrer dig den bedste rådgivning omkring forebyggelse og vedligeholdelse af dine tænder. Vores tandplejere udfører også undersøgelse, tandrensning og parodontosebehandling, – som mindsker risiko for caries-angreb og parodontose.

Derfor er regelmæssig tandrensning vigtigt

Langt de fleste voksne danner tandsten. Tandsten er kalk fra spyttet der sammen med plak, dvs. belægningerne på tænderne, omdannes til tandsten. Hvis tandsten ikke bliver fjernet regelmæssigt bliver tandkødet irriteret og bløder (tandkødsbetændelse). Sammen finder vi frem til hvad dit behov for tandrensning er. Tandsten sidder typisk især på forsiden af overkæbekindtænderne (de bagerste), og bag underkæbefortænderne og mærkes med tungen som en ru overflade. Tandsten findes også nede i tandkødslommerne ved parodontose.

Sådan renser du tænderne rigtigt

For mange er en el-tandbørste et godt valg til renhold af tænderne, suppleret med en eller flere hjælpemidler til renhold imellem tænderne.

Det er vigtigt at understrege at en tandbørste hvad enten det er en el-tandbørste eller en manuel, IKKE kan holde rent imellem dine tænder.

Det er derfor tandtråd, soft picks, tandstikker eller lignende også skal bruges. Du kan få råd og vejledning af en af vores dygtige tandplejere eller klinikassistenter, i hvad der passer godt til netop dit tandsæt.

Disse klinikker tilbyder denne behandling