Tandlæge der foretager Invisalign/tandreguleringsbehandlinger.

Tandlæge
Invisalign/ tandreguleringsbehandlinger.
Herlev
Mia Herning er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 1997, og har arbejdet på klinikken i Herlev siden 1998

Mia Hernings uddannelse:

  • Uddannet 1997, Københavns Universitet.
  • MSc Master in Aesthetic Dentistry, King’s College London 2018
  • Diploma in Clear Aligner Therapy, City of London Dental School 2020

Mia har stor viden og erfaring i alle typer behandling. Særlige kompetencer i genopbygning af nedslidte tandsæt med fokus på smiledesign, så der opnås et flot, naturligt og velfungerende tandsæt.

Det er Mia der foretager klinikkens Invisalign/tandreguleringsbehandlinger.

Gå til klinikken i Herlev

25 år som Tandlæge i Herlev

Jeg har her i sommer været ansat tandlæge på klinikken i 25 år. Jeg blev i sin tid ansat af Kirsten og Franklin Læssø, de daværende klinikejere. Jeg benyttede mig, særligt i de første mange år, af at lære fra de erfarne og dygtige tandlæger på klinikken og sugede til mig af alle gode fif, som hjalp mig til at blive en mere kompetent tandlæge.

Uddannelsens værdi: Master og Diplom

Jeg har igennem de senere år taget en masteruddannelse på King’s College i London og senere en diplomuddannelse også i London. Det er ret tunge uddannelser, som kun ganske få tandlæger i Danmark har taget, så jeg er taknemlig over, at jeg har dem i rygsækken. Det handler i mine øjne om at dygtiggøre mig, så jeg kan levere en optimal tandbehandling til de patienter, som viser mig tilliden ved at lægge sig i tandlægestolen.

Patientens perspektiv: En tandlægehistorie

Forleden havde jeg en hyggelig snak med en patient, som spurgte mig, om jeg netop nu ikke havde arbejdet på klinikken i 25 år.  Jeg var imponeret over, at han huskede det, og han fortalte, at han i sin tid var kommet som ny patient, da jeg kun havde været ansat 1 mdr. Da jeg spurgte om han måske dengang syntes, at jeg var lidt rigeligt grøn svarede han sødt: ” Næh, det tænkte jeg ikke. Og du lavede i øvrigt en plastfyldning på min fortand, som har holdt lige siden…”

Det illustrerer fint det, som jeg synes, er vi tandlægers mission. At hjælpe til at udføre tandbehandling, som så vidt muligt kan holde godt og længe.

Patientens prioritet: Funktion og naturlighed

Det er dejligt at arbejde på en klinik, hvor størstedelen af de patienter, som kommer hos os, er Herlevborgere, som forstår vigtigheden i at prioritere fornuftig tandbehandling. Rigtig mange af vores patienter udtrykker at funktionen af tandsættet er det vigtigste for dem og at tandsættet ikke skal ligne et kunstigt Hollywood smil, men fremstå sundt og naturligt. Dette er perfekt i tråd med, hvordan jeg ønsker at arbejde som tandlæge.

Samarbejde og passion: 10 år med min klinikassistent

Jeg har igennem 10 år haft et tæt samarbejde med min klinikassistent Neslihan. Hun er sindssyg dygtig og imponerer mig dagligt med alt det hun kan.  Hun er en drøm at arbejde sammen med og det er 100 % teamwork, når vi laver tandbehandling. Vi udfører sammen alle klinikkens Invisalign-behandlinger (gennemsigtige skinner, som benyttes til tandregulering) og er begge lige passionerede omkring det.

Kvalitet og tryghed: Vores kliniks fokus

På klinikken er er vi i øvrigt et stort hold af klinikassistenter, tandplejere, receptionister og tandlæger, som arbejder tæt sammen, for at vi hver dag kan levere tandbehandling af høj kvalitet. Det kan lyde som en stor floskel, men det er vitterlig det, som ledelsen og vi konstant stiler efter.

Diagnosticeringen skal være korrekt, udstyr, materialer og behandling af høj kvalitet. Patienterne skal være grundigt informeret forud for behandlingerne, så de ved, hvad de kan forvente i forhold til behandling, pris mv.  Det hele skal gå op i en højere enhed, så patienterne er trygge og glade når de forlader klinikken efter endt behandling.

Alt i alt så stortrives jeg som tandlæge og er glad for mine patienter og kollegaer. Jeg kan ikke pege på en anden klinik, hvor jeg hellere ville arbejde og sådan har jeg haft det i 25 år.