Tandkroner på én dag hos Colosseum Tandlægerne i Kronprinsessegade

Få din tandkrone i porcelæn på blot én enkelt dag

På vores klinik i Kronprinsessegade kan du få porcelænskroner og indlæg på én dag – uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten af din trandkrone

Med Cerec-teknologien er det muligt at lave tandkroner og indlæg, der bevarer så meget af den eksisterende tand som muligt. Selve proceduren – og kvaliteten af tanden – er den samme, som ved at sende den til en tekniker, men fordi vi på klinikken i Kronprinsessegade har en Cerec-maskine, kan vi udføre arbejdet på én dag.

Selve forberedelsen af kronen laves på en time ved at tage et digitalt aftryk. Når kronen er lavet, skal den dog brændes på meget høje grader og dernæst køle helt ned, før at den kan påsættes ovenpå den eksisterende tand.

Sådan foregår behandlingen:

  1. Hvis det vurderes, at tanden har brug for en krone eller et indlæg, forberedes tanden på en skånsom og smertefri måde med boremaskinen.
  2. Efter forberedelsen tages der billeder af tanden, som konverteres til data og uploades direkte til et computerprogram, hvor tænderne ses som en forstørret 3D model, og alle detaljer kan ses.
  3. Tandlægen, der foretager behandlingen, kan nu designe kronen ovenpå 3D billedet, så kronen kommer til at se så naturlig ud som muligt, og så den passer til dit unikke bid og tandsæt
  4. Derefter sættes en porcelænsblok i en maskine, der fræser det/den designede indlæg/krone. Kronen/indlægget lakeres og males, så det ligner en naturlig tand.
  5. For at opnå den rigtige farve og styrke skal kronen brændes i en halv time, på over 800 grader i en ovn, som er specielt designet til formålet.
  6. Efter brænding skal porcelænet køle af, og kronen/indlægget er så klar til at blive cementeret på tanden.

Vi bruger ofte porcelænet E-max på grund af dets styrke og æstetiske kvaliteter. Valget af materiale er altid baseret på, hvad der er bedst for dit tandsæt.

Kontakt Colosseum Tandlægerne Kbh. Kronprinsessegade

Colosseum Tandlægerne Kbh. Kronprinsessegade
Kronprinsessegade 46, st.,1306 København K
Send besked her

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.