Tandblegning hos Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade

Hos Colosseum Tandlægerne i Kronprinsegade tilbyder vi tandblegning med klinikblegning og hjemmeblegning

På vores klinik i Kronprinsessegade, kan du både få tandblegning som udføres på klinikken (klinikblegning) og du kan også få en hjemmeblegning, hvilket er en tandblegning som gennemføres derhjemme over en periode, efter at du har modtaget udstyr og grundig instruktion af vores personale.
Du kan også vælge en kombination af de to, altså en klinikblegning opfulgt af en periode med hjemmeblegninger.

Ved at booke en tid hos os, kan vi vejlede dig i, hvilken tandblegning, som vil være den optimale løsning for dig.

Kontakt klinikken og book en tid til til forundersøgelse

Kombineret klinikblegning og hjemmeblegning

Vi anbefaler de fleste af vores patienter at vælge en klinikblegning kombineret med en hjemmeblegning for at opnå et optimalt resultat.
Forløbet for tandblegningen kan se således ud:

Ved første besøg sættes 30 min af og der foretages scanning af overmunden of undermunden til fremstilling af skinnerne der passer præcist til ens tandrækker

Ved andet besøg sættes 90 min af til klinikblegning. Ca 2 uger efter scanning. Vi bruger Opaleseance Hydrogen Peroxide 6 % til klinikblegning. Gelen påføres tænderne op til 3 gange a 20 min

Til hjemmeblegning udleveres en unik fremstillet blegeskinne, Opaleseance carbonid Peroxide 16 %, samt en grundig instruktion i brugen af disse. Dernæst skal skinnerne smøres ind i gel og påføre tænderne 4-6 timer om aftenen i op til 4 uger (efter aftale)

Er tandblegning for alle?

Vi tilbyder blegning til alle voksen patienter med relativt sunde tænder og tandkød som har fået gule eller misfarvede tænder med tiden, som følge af fx rygning, te og kaffe. Nogle oplever at en tandblegning kan være med til at øge selvværdet og selvtilliden, hvis tænderne har taget imod farve af førnævnte. Man kan derved have et ønske om at vende tilbage til sin oprindelige farve på tænderne.

Læs mere om tandblegning

Book en tid til forundersøgelse

Ønsker du at vende tilbage til dit strålende smil?

Se en oversigt over priser på behandlinger her:

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark"
Er du medlem?
Gruppe
Aldersgruppe
Pris:
Tilskud: