Tandblegning hos Colosseum Tandlægerne Kongens Nytorv

Hos Colosseum Tandlægerne Kongens Nytorv tilbyder vi intern tandblegning og hjemmeblegning

Ønsker du at genvinde dine tænders oprindelige farve, så tilbyder vi både intern blegning og hjemmeblegning.

Intern blegning er et tilbud til patienter, som har fået misfarvning af en eller flere tænder, som følge af en rodbehandling. Det er en tandblegning som foregår på klinikken, og som typisk kræver et par behandlinger, førend at tanden har genvundet sin oprindelige farve.

Hjemmeblegning er en procedure, hvor tændernes yderside farves, som oftest på alle de synlige tænder. Det er en behandling, som du selv gennemfører derhjemme i løbet af typisk 10-14 dage, efter en grundig instruktion og vejledning på klinikken.

Læs mere om hjemmeblegning og klinisk blegning

Sådan foregår en hjemmeblegning

For at få en hjemmeblegning, skal du først have undersøgt dine tænder for at sikre at der er sunde forhold og ingen kontraindikationer, det vil sige symptomer på begyndende tandsygdomme som kan forværres eller fyldninger, som risikerer ikke at tage imod blegningen og som derved ikke vil give den ønskede effekt.
Ved undersøgelsen vil du også få målt din tandfarve og tandlægen eller tandplejeren vil gennemgå proceduren, som du også får udleveret på skrift, samt et prisoverslag på behandlingen.
Efter denne undersøgelse, vil du få en betænkningstid, så du kan vurdere om du ønsker at gennemføre den ønskede behandling.

Dernæst vil du få en ny tid på klinikken, hvor der vil blive taget aftryk af din underkæbe og overkæbe.
Disse
aftryk støbes ud i gips og på dem fremstilles der tynde skinner, som passer til dine tænder.

Når dine blegeskinner er fremstillet, vil du efterfølgende kunne afhente dem på klinikken, sammen med din blegegel. Du vil her få endnu en grundig instruktion af blegegelen og blegeskinnen, samt hvordan og hvor ofte du skal gentage tandblegningen derhjemme.

Et par uger efter påbegyndt tandblegning, vil du blive tilbudt en kontroltid, hvor der vil blive taget et klinisk foto for at se hvordan farven på tænderne er efter tandblegningen og om der eventuelt vil være belæg for at fortsætte behandlingen i en aftalt periode, hvis ikke det ønskede resultat er opnået.

Sådan foregår intern blegning

Ved intern blegning, vil der blive taget røntgen af tand den tand, som er blevet misfarvet efter rodbehandlingen.

Dernæst vil tandlægen oplukke tanden ind til rodfyldningen, sommetider med røntgen undervejs, for at sikre at der skabes en optimal åbning ind til misfarvningen.
Der ilægges dernæst blegemiddel i tanden, samt en provisorisk fyldning.

Efter behandlingen vurderes status og hvis ikke den ønskede farve endnu er opnået, gentages proceduren maksimalt et par gange. Til sidst lukkes tanden med en ny plastfyldning, når behandlingen er afsluttet.

Vær opmærksom på at misfarvningen kan komme tilbage efter en periode. Du kan læse mere på Tandlægeforeningens hjemmeside

Book en tid til forundersøgelse

Vil du gerne booke en tid for at høre om tandblegning er muligt?

Hvem anbefaler vi tandblegning til?

Hvis du er ked af farven på dine tænder og blegning er muligt (det vil sige at der ikke er kontraindikationer) og at du er voksen (+18 år), så kan det være en god idé med en tandblegning, for at genvinde dit smil og selvtillid.

For at gennemføre en tandblegning ska l du have sunde tænder og tandkød. Du skal ikke være generet af isninger før behandling med ekstern blegning. Du skal være opmærksom på at plast & kroner ikke bleges. 

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at tandblegning er en kosmetisk behandling, og ikke en behandling som fremmer tandsundheden. Det er derfor en behandling som vi foretager, hvis der er et behov fra vores patienters side, uden faglige kontraindikationer.
Intern blegning kan være en rigtig god løsning hvis du har en tand som er blevet mørk efter rodbehandling.

Læs mere om dette på Tandlægeforeningens hjemmeside.

 

Hvad koster tandblegning

Du kan se en oversigt over priser på vores behandlinger nedenfor

Se priser