Velkommen til Roman Asalati  

Roman er ny partnertandlæge på klinikken i Dragør

Book tid hos Dragør

Kære patienter.

februar måned sker der mange nye ændringer på klinikken, som vi ønsker at informere dig om.

Vi ønsker at introducere vores nye partnertandlæge, Roman Asalati, til vores klinik.
Roman bringer med sig en omfattende erfaring inden for tandlægefaget og en dedikation til opkvalificering og videreuddannelse. Som ansvarlig for alle procedurer og behandlinger på klinikken, er vi overbeviste om, at Romans engagement vil sikre den høje kvalitet, som vi stræber efter at tilbyde vores patienter i Dragør.

Samtidig vil vi gerne takke Nikolaj Bek for hans bidrag til klinikken.
Nikolaj har valgt at søge nye udfordringer som tandlæge, en beslutning der er uafhængig af tilføjelsen af Roman til vores team. Nikolaj er sikker på, at Roman vil være en fremragende tilføjelse til klinikken.

Læs mere om vores nye partnertandlæge Roman Asalati nedenfor eller ved at klikke her. Og for yderligere information om Nikolaj Beks afsked, klik her.

tandlæge_dagør_roman_asalati_colosseumtandlægerne

Vi byder stort velkommen til Roman Asalati som ny partnertandlæge

Roman er uddannet tandlæge ved University of Medicine & Pharmacy – Cluj-Napoca i 2017 og har siden dedikeret sig til omfattende tandbehandling i både Danmark og Sverige. Med erfaring inden for alle aspekter af tandpleje, lægger han særlig vægt på bidfunktion og æstetik.

Romans lidenskab for protetisk bidrehabilitering omfatter både faste og aftagelige proteser. Han prioriterer kontinuerlig efteruddannelse og er i øjeblikket i gang med akkreditering fra den anerkendte Dawson Academy i USA.

Roman ser frem til at videreføre den fremragende tandpleje, som vores praksis er kendt for.

Med Roman som ny partner-tandlæge kan du forvente den samme høje service, trygge omgivelser og behandling af topkvalitet.

 

Vi sætter stor pris på at du vælger os, som din tandlæge og vi ser frem til at tage imod dig på klinikken, næste gang du besøger os.

Gå til klinik

Her kan du finde informationer om klinikken og kontakte os i Dragør

Gå til klinikside