Tandblegning i Brødnby

Opnå et strålende smil: Komfortabel tandblegning i Brøndby

På vores klinik i Brøndby tilbyder vi hjemmeblegning som er en løsning, hvor du gradvist kan opnå professionelle resultater, imens du befinder dig i komfortable omgivelser derhjemme.

En hjemmeblegning er ikke blot den mest bekvemme løsning, men i mange tilfælde er det også den mest skånsomme tandblegningsmetode, for dine tænder og dit tandkød.

Til hjemmeblegning anvender vi en blegegel, som du får udleveret på klinikken, sammen med en blegeskinne.

Inden brug, vil du desuden få en grundig instruktion og du skal derfor booke en tid til forundersøgelse, inden du påbegynder tandblegningen

Kontakt klinikken og book din tid

Læs mere om tandblegning med hjemmeblegning

Vil du vide mere om procedure og forløb for behandlingen?

Gå til tandblegning hos Colosseum

Er tandblegning for alle?

Vi tilbyder tandblegning til alle patienter over 25 år, medmindre der er særlige misfarvninger, som giver indikation for blegning.

Det skyldes at de misfarvninger, som behandlingen kan modvirke, ofte er et resultat af indtag af farveholdige mad- og drikkevarer, samt rygning. Tænder, som naturligt har en mørkere nuance, vil sjældent opleve at blive bleget ved denne behandling.

Tandblegning kan dermed anbefales til patienter, som har opnået misfarvninger på tænderne af ovenstående årsager og som følge deraf ønsker blegning af kosmetiske årsager

Book en tid til forundersøgelse

Ønske du at opnå et mere strålende smil med tandblegning?

Prisen for behandlingen er 3476 kr