Har du overvejet tandregulering men tror, det er for sent? Vi har mange års erfaring med metoder indenfor diskret tandregulering, og mange af vores klinikker over hele landet kan hjælpe dig.

Vidste du, at der i dag findes metoder til nærmest usynlig tandregulering?

Vi arbejder med Invisalign, som er gennemsigtige, aftagelige skinner, der er skræddersyet helt ud fra dine tænder. Metoden retter dine tænder lidt ad gangen, indtil de er placeret korrekt.

Hvis du er interesseret i at bruge Invisalign, skal du booke en aftale med din tandlæge for at gennemgå dine ønsker med tandreguleringen. En forundersøgelse vil give en indikation af, hvor lang tid behandlingen vil vare, og hvor ofte du har brug for at skifte skinnerne.

Fordi Invisaligns skinner er skræddersyede til dine tænder, føles behandlingen mere behagelig end mange andre muligheder på markedet. De er gennemsigtige, aftagelige og kan fjernes ved f.eks. måltider og tandbørstning.

Hvis du har spørgsmål til tandregulering, kan du kontakte din nærmeste Colosseum Tandlægerne og få svar eller en tid til forundersøgelse.

 

Hvad er tandregulering?

Tandregulering er et udtryk, der dækker over de forskellige metoder, man kan bruge til at regulere på tandplaceringer, hvad end det er af kosmetiske årsager, eller fordi det er en nødvendighed.

Mange tænker nok på togskinner, ganebøjler og besøg hos bøjletandlægen, når de hører ordet tandregulering. Men det er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt med disse metoder for at lave en effektiv regulering af tand-placeringen.

Hos Colosseum Tandlægerne bruger vi Invisalign, som er en diskret løsning, der samtidig er super effektiv til tandregulering.

 

Hvornår er det nødvendigt med tandregulering?

Tandregulering kan blive en decideret nødvendighed, hvis man oplever, at ens tandplaceringer gør den daglige rengøring af munden besværlig. Ligeledes vil en regulering være nødvendig, hvis man oplever, at tyggemuskulaturen bliver overbelastet og dermed fører til nakke- og skuldersmerter samt hovedpine.

Samtidig er der også mange, der føler, at en tandregulering kan være nødvendig af kosmetiske årsager. Det kan være, at man er født med lidt skæve tænder og aldrig har fået gjort noget ved det, eller at tænderne over tid har flyttet sig i en uønsket retning.

 

Hvad kan en tandregulering hjælpe med?

Først og fremmest vil en tandregulering give et pænere smil for dem, som mener, at deres nuværende tand-placering ‘ødelægger’ deres smil. Der er således mange, som vælger at få lavet en tandregulering udelukkende af kosmetiske årsager.

Men hvis du er en af de uheldige, der også oplever smerter andre steder i kroppen som følge af din tænders placering, vil det muligvis også kunne afhjælpe på de smerter, du har i enten i nakke, ryg eller skuldre. Tandregulering vil også kunne lindre den hovedpine, du måske har i forbindelse med dine tænders placeringer.

For den gruppe af patienter, som oplever en besværliggørelse af deres mundhygiejnerutiner grundet tændernes placering, vil tandregulering også kunne afhjælpe andre sygdomme såsom caries, tandkødsbetændelse, parodontose mv.

 

Få hjælp til alle tandstillingsproblemer med en usynlig tandbøjle

Tandstillingsproblemer kan have et væld af forskellige årsager. Det kan være både skæve fortænder, åbent eller lukket bid samt overbid eller underbid, der påvirker, hvordan du bider sammen.

Uanset hvad årsagen er, kan du få hjælp hos os. Med de usynlige Invisalign-skinner bliver tænderne rettet til med en bøjle, der næsten ikke kan ses med det blotte øje. Det betyder samtidig, at tandreguleringen ikke påvirker din dagligdag på samme måde, som et sæt togskinner måske gjorde i ungdomsårene.

 

Kompetent tandregulering i København, Odense og resten af landet

Hos Colosseum Danmark har vi 30 klinikker fordelt over hele landet, hvorfor du altid kan finde kompetent hjælp til tandregulering inden for rækkevidde. Du kan se præcis, hvor i landet vi befinder os lige her.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere patienter siger om os, kan du kigge på vores Trustpilot, hvor vi har over 200 anmeldelser.