De regelmæssige tandeftersyn er vigtige

Når vi tjekker dine tænder jævnligt, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig og kræver en større og dyrere behandling. Det kan derfor koste både tænder og pengepung dyrt, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen. Hos Colosseum Tandlægerne går vi ind for forebyggelse frem for behandling og anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Ved et regelmæssigt tandeftersyn tjekker vi for caries, tandsygdomme og den generelle mundsundhed og vil efter behov fjerne plak og tandsten på tænderne for at holde en god mundhygiejne og forebygge tandsygdomme. Hvis du ikke får renset dine tænder regelmæssigt ved tandlægen, kan det føre til tandsten, der er hårde belægninger på tænderne. De hårde belægninger fra tandstenen kan irritere tandkødet og resultere i tandkødsbetændelse, der kan udvikle sig til parodontose. Du kan læse mere om tandrensning her.

Men det behøver slet ikke at komme dertil. Et regelmæssigt tandeftersyn er ikke en stor økonomisk investering, og det vil ofte være langt dyrere for både dine tænder og økonomi at droppe de jævnlige besøg hos tandlægen. Når du kommer og får tjekket dine tænder, hjælper vi dig med råd og vejledning i, hvordan du selv kan sørge for en god tand- og mundsundhed og besvarer gerne de spørgsmål, du har brug for en fagpersons svar på.

Disse klinikker tilbyder denne behandling