Få stabilt blodsukker og undgå parodontose

Colosseum Tandlægerne har henvisningsklinik i parodontose ved Nørreport i København, og modtager her parodontosepatienter fra andre tandlæger. Derfor er vi naturligvis opmærksomme på, at parodontose, diabetes og stabilt blodsukker har en sammenhæng. Disse ting har ofte indflydelse på hinanden. ​

Som diabetespatient har du et forhøjet niveau af sukker i blodet, og det gør sig også gældende i tandkødet. Derfor kan vi ofte se, om du er ved at udvikle sukkersyge, da du i givet fald ikke responderer positivt på vores behandling.

Har du stabilt blodsukker?​

Når vi oplever patienter som ikke responderer på vores behandling, henviser vi til lægen, som tager blodprøver og måler langtidsblodsukkeret for herefter at stille en eventuel diagnose. ​

​Vi har mange gange oplevet at vores patienter har fået opdaget diabetes, eller fået konstateret prædiabetes i tide, så de kan undgå medicin og blot “nøjes” med livsstilsændringer, såsom ændring af kost og motion.

Det er vigtigt for os, ikke at se munden som en isoleret del af kroppen. Vi ved, at hele kroppen hænger sammen, og er meget opmærksomme på tilfælde af diabetes og forhøjet blodsukker hos vores patienter.

Hos os er både din krop og mund i trygge hænder.​ Sundhed starter i munden!

Disse klinikker tilbyder denne behandling