Har du skæve fortænder eller måske for store mellemrum mellem de forreste tænder?

Så kan kosmetisk tandretning hjælpe dig til et nyt flot smil.

Tandlægerne på Colosseumklinikken Kongens Nytorv har stor erfaring i kosmetisk tandretning og vi tilbyder altid de nyeste behandlingsmetoder.

I dag kan en tandretning foregå meget diskret, så du kan fortsætte din normale hverdag – samtidig med at dine tænder bliver mere lige. Vi arbejder med flere forskellige teknikker, som nænsomt, men effektivt, rykker dine tænder til en bedre position.

Vi prioriterer at der er tid nok til at undersøge dine tænder grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, inden du beslutter dig for at få rettet dine tænder. Første skridt er en uforpligtende forundersøgelse, der skal fastlægge hvilken tandretningsmetode, der er den mest effektive for dig. Her bliver du klogere på hvilket forløb du kan forvente og hvor flot et smil du kan få.

Interesseret? Bestil din forundersøgelse hos en af vores tandlæger via telefon på 3312 2421 eller send os en e-mail på [email protected]. Så er du godt i gang med at få et smukt smil.

Herunder kan du læse mere om nogle af de behandlinger vi anbefaler:

Invisalign™

Invisalign™ er et aftageligt tandretningssystem, hvor man bruger gennemsigtige skinner til at rykke tænderne med. Det betyder, at du selv skal skifte disse skinner, ca. 1 gang om ugen. Skinnerne tages ud, når man spiser og børster tænder. Derudover skal skinnerne sidde på tænderne hele tiden, ca. 22 timer i døgnet. Behandlingen varer typisk omkring 6-12 måneder, og efter behandlingen skal tænderne holdes på plads med en tråd der bliver sat fast på indersiden af tænderne, for at undgå tilbagefald.

Se mere på invisalign.dk

LiteWire™

LiteWire™ er et tandretningssystem, der sidder fast på tænderne. Det består af små, gennemsigtige keramikbrackets, der limes på tænderne. En tandfarvet wire forbinder disse brackets og sørger for, at tænderne rettes effektivt, typisk i løbet af 5-6 måneder. Du kommer til kontrol ca. hver 4. uge hvor bøjlen strammes lidt. Efter behandlingen skal tænderne holdes på plads med en retainer, for at undgå tilbagefald.

Se mere på straightsmile.dk

ClearStep™

ClearStep™ er et aftageligt tandretningssystem, der ligesom Invisalign retter tænderne med gennemsigtige skinner. ClearStep™ bruger vi dog kun til de helt små tandretninger, da det i forhold til Invisalign™ er noget billigere, men lige så effektivt. Behandlingstiden er typisk 3-8 uger. Efterfølgende skal tænderne holdes på plads med en retainer.

Se mere på straightsmile.dk