Vi sætter en ære i vores arbejde

Hos Colosseum Tandlægerne Virum er uddannelse, efteruddannelse og erfaring i orden – både hos tandlæger og klinikpersonale.

Vi sætter en ære i, at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart førstehåndsindtryk.

Derfor har vi overalt i klinikken – både i venteværelser og i de enkelte behandlingsrum – lagt vægt på at skabe nogle imødekommende og smagfulde rammer.

I receptionen bliver du mødt af vores receptionist, der sørger for, at du bliver taget godt imod.

Det er vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge både før, under og efter en behandling. Vi vægter tillid og gode personlige relationer højt. Vi sætter altid god tid af, uanset om der skal laves en regelmæssig undersøgelse eller et større kirurgisk indgreb.

Vores tandlæger i klinikken har meget fokus på omsorg og sætter altid ekstra tid af til patienter, der for eksempel lider af tandlægeskræk. Det er vores topprioritet, at alle patienter går fra klinikken med et smil.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Virum er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/