I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en familieejet schweizisk virksomhed grundlagt i 1994 af Klaus Jacobs.

Virksomheden ejer bl.a. Barry Callebaut Group, der er verdens førende producent af bæredygtig kakao med mere end 9.000 ansatte. Barry Callebaut gør en aktiv indsats for at forbedre livsvilkårene for de ansatte kakaobønder. Jacobs Holding ejer desuden Cognita, en global kæde af privatskoler og har dannet Colosseum Dental Group for at udvikle en europæisk tandlægekæde af højeste kvalitet. Den eneste modtager af udbytte fra Jacobs Holding er den velgørende fond Jacobs Foundation.

Jacobs Holding AG fokuserer på langsigtede investeringer i markedsledende virksomheder med gode produkter.

Dertil passer Colosseums vision om at levere moderne tandlægeydelser i højeste kvalitet til gavn for patienter og folkesundheden særdeles godt.

Colosseum Dental har gennem flere år indtaget en aktiv rolle i konsolideringen af ​​de fragmenterede tandplejemarkeder i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Derfor er gruppen nu Nordens førende leverandør af privat tandpleje, hvilket gavner den internationale videndeling og erfaringsudveksling, der i sidste ende skal komme patienterne til gode.

KONTAKT

Hovedkontor:
Colosseum Danmark
Carolinevej 3
2900 Hellerup

Colosseum har 18 tandklinikker i Danmark, der understøttes administrativt af det danske hovedkontor.

Colosseum Danmark kan kontaktes på e-mail: danmark@colosseumklinikken.dk

Ønsker du at kontakte os direkte, kan du finde telefonnummer og e-mail til vores medarbejdere herunder.

Du er også velkommen til at kontakte vores klinikker direkte. Du finder en klinikoversigt her:  colosseumtand.dk/find-klinik 

Colosseums udvikling i Danmark tog for alvor fart i slutningen af 2017, og snart har vi klinikker i hele landet. Vi tilbyder velrenommerede praktiserende tandlægeklinikker og specialklinikker at blive en del af et stærkt brand, der tilbyder patienter og ansatte landets mest topmoderne klinikker, med de bedste og mest avancerede behandlingsmetoder inden for alle områder af moderne tandpleje.

Er du klinikejer og ønsker du at vide mere om Colosseums udvikling i Danmark?

Kontakt Lars Buchardt på lars.buchardt@colosseumklinikken.dk

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigstvoksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

Den schweiziske Jacobs Foundation blev grundlagt i 1988 af Jacobs Holdings ejer – filantropen Klaus Jacobs. Jacobs Foundation er en af verdens største velgørende fonde og har til formål at sikre, at børn og unge i hele verden får de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Jacobs Foundations stærke værdier er et vigtigt fundament for Colosseum Tandlægerne i Danmark. Hos Colosseum er formålet ikke kun at levere tandpleje i højeste kvalitet, men også at give tilbage til de lokale samfund og engagere sig i velgørenhedsarbejde for samfundets mest sårbare grupper.

Flere tandlæger hos Colosseum udfører frivilligt humanitært arbejde bl.a. for Bisserne og Tandlæger uden Grænser. Colosseum har netop indgået et samarbejde med Tandlæger uden Grænser, og vil fremover bidrage med mandskab og materialer til NGO’ens missioner i verdens brændpunkter. Hos Tandlæger uden Grænser er børn og unges vilkår nemlig et bærende element – ligesom det er hos Colosseum og Jacobs Foundation.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/