Hvem er vi?

Colosseum Danmark er en del af Colosseum Dental Group, der er den førende paneuropæiske tandlægegruppe. Koncernen har mere end 550 moderne og veludstyrede klinikker og 50 laboratorier fordelt over 11 lande i Europa. Næsten 10.000 dygtige tandlæger udfører behandlinger af høj kvalitet, der dækker alle specialer, og stræber efter fremragende patientpleje. Hos Colosseum Dental Group benytter vi de nyeste teknologier og uddannelser til at levere tjenester af høj kvalitet med fokus på fremragende patientpleje. Vi bekymrer os om vores patienter, vores kollegaer og de samfund, vi opererer i, og så samarbejder vi i et internationalt netværk til gavn for alle.

Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, der et globalt professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding har et langsigtet engagement inden for tandpleje gennem sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA. Langsigtet værdiskabelse for et velgørende formål er helt central for Jacobs’ arv, og Jacobs Holdings eneste økonomiske modtager er Jacobs Foundation – en af verdens førende velgørende fonde dedikeret til udvikling af børn og unge på globalt plan.

I Colosseum Danmark er vi stolte over at være en del af den velgørende sag, der har en langsigtet vision: alt, hvad vi gør, har en dybtgående og positiv indvirkning på menneskers liv.

Jacobs Foundation investerer i børn og unges fremtid, så de kan blive socialt ansvarlige og produktive medlemmer af samfundet. Fonden mener, at alle børn skal have lige adgang til uddannelse og bedre muligheder for personlig udvikling. Og alle børn bør få chancen for at nå deres sande potentiale, uanset baggrund, bopæl eller familiens indkomstniveau. Fonden er styret af forskning, der viser, at børn har en enorm evne til at lære, især under gunstige forhold og omgivelser. Derfor har fonden som led i 2030-strategien forpligtet sig til at investere 500 millioner schweiziske franc i løbet af de næste ti år for at støtte skoler i at tilbyde uddannelse af høj kvalitet og til at omdanne uddannelsessystemer rundt om i verden med det ultimative mål at give børn og unge praktisk viden, færdigheder, holdninger, værktøjer og rimelige muligheder for at nå deres fulde læringspotentiale og trives sammen.

Jacobs Foundation fokuserer på at forstå og omfavne variation i læring i de tidlige år (2-12 år) og tidlige overgange. Deres tilgang er designet til at fremme læring fra bevis til handling til systemer på tværs af forskellige sammenhænge.

KONTAKT

Hovedkontor:
Colosseum Danmark
Carolinevej 3
2900 Hellerup

Colosseum Danmark har 30 tandklinikker i Danmark, der understøttes administrativt af det danske hovedkontor.

Hovedkontoret kan kontaktes på e-mail: [email protected]

Ønsker du at kontakte os direkte, kan du finde telefonnummer og mailadresse til vores medarbejdere herunder.

Du er også velkommen til at kontakte vores klinikker direkte. Du finder en klinikoversigt her:  colosseumtand.dk/find-klinik 

Ledelse


Area Managers


Marketing


Laura Stengaard Viksø

Studentermedhjælper

M&A


Jesper Bendixen

M&A Manager

Nikolaj Melsted

M&A Assistant

Finance


Sarah Jespersen

Financial Assistant

Henrik Andersen

Regnskabsassistent

Sanne Ørskov Rishøj

Regnskabskonsulent

HR


Karina Jensen

HR & Payroll Administrator

Colosseums udvikling i Danmark tog for alvor fart i slutningen af 2017, og vi har i dag klinikker fordelt over hele landet. Vi tilbyder velrenommerede praktiserende tandlægeklinikker og specialklinikker at blive en del af et stærkt brand, der tilbyder patienter og ansatte landets mest topmoderne klinikker, med de bedste og mest avancerede behandlingsmetoder inden for alle områder af moderne tandpleje.

Er du klinikejer og ønsker du at vide mere om Colosseums udvikling i Danmark?

Kontakt Lars Buchardt på [email protected]