Partnertandlæge hos Colosseum Tandlægerne Slagelse

Slagelse
Partnertandlæge
Ud over almen praksis har Nancy specialiseret sig i kirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger. Hendes erfaring fra arbejdet hos Specialtandlægerne i Bredgade har også ført til hendes deltagelse i forskningsprojekter og samarbejde med Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Lars Pallesen.

Nancy blev uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2019 og har været en del af Colosseum Slagelse-klinikken siden da. Ud over sit arbejde her har hun bidraget til tandplejen i Slagelse Kommune og hos Specialtandlægerne i Bredgade.

Nancy har udvist en bemærkelsesværdig dedikation til sit fag ved at arbejde som frivillig tandlæge ved Sundhedsklinikken i Dansk Røde Kors. Hendes engagement i tandlægeverdenen er tydeligt, og hun bringer sin ekspertise og viden ind i klinikken hver dag.

En af de mest bemærkelsesværdige aspekter af Nancys arbejde er hendes engagement i uddannelse og forskning. I øjeblikket fungerer hun som underviser for tandlægestuderende ved Københavns Tandlægeskole, hvilket vidner om hendes dedikation til at uddanne den næste generation af tandlæger.

Nancy er i øvrigt kendt for sin evne til at behandle patienter med tandlægeskræk og særlige behov med ekstra omhu og empati.

Gå til Colosseum Tandlægerne Slagelse