Tandlæge

Tandlæge
Brøndby
Klinisk underviser (protetik, dentalmaterialer & kirurgi)
Lars Rossel er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 1998 og arbejder som tandlæge hos Colosseum Tandlægerne og Brøndby.

Om Lars Rossel som behandler

Lars lægger stor vægt på at tilbyde optimale skræddersyede behandlinger, der er baseret på en dybdegående dialog og omhyggelig forundersøgelse. Ved at kombinere sin ekspertise med en grundig gennemgang af patientens specifikke behov og ønsker sikrer Lars, at hver behandling er målrettet og effektiv.

En omhyggelig forundersøgelse er afgørende for Lars, da den giver ham et nøjagtigt indblik i patientens helbredstilstand, tandstruktur og andre relevante faktorer. Han anvender moderne teknologi og avancerede metoder til at indsamle omfattende diagnostiske data, der danner grundlaget for en præcis og individuelt tilpasset behandlingsplan.

Lars’ tilgang til behandlingsplanlægning sigter mod at minimere antallet af nødvendige indgreb og samtidig maksimere behandlingens effektivitet.

Gå til klinikken i Virum

Om Lars Rossel

 

  • Underviser på Københavns Tandlægeskole gennem 10 år med fokus på materialekendskab, kroner, broer og implantatbehandling.
  • Censor for tandlægeskolerne i København og Aarhus i faget Oral Rehabilitering.
  • Kursusgiver for postgraduate tandlæger gennem mange år inden for implantologi og protetik.
  • Privat henvisningspraksis i implantologi, oral rehabilitering, behandlingsplanlægning og løsning af tekniske implantatkomplikationer.
  • Cbct-certificeret.

Besøg klinikken i Brøndby

Kontakt klinikken i Brøndby, hvis du har behov for at booke et eftersyn eller en behandling.

Gå til klinikken i Brøndby