Tandblegning i Holbæk: Få dit strålende smil tilbage

På vores klinik i Holbæk tilbyder vi hjemmeblegning og intern tandblegning på klinikken

Der kan være forskellige grunde til at have et ønske om at genvinde sit lysere smil. For opstår misfarvninger af tænderne grundet en rodbehandling, hvor der kan være opstået en blødning.
For andre skyldes det at tænderne har taget farve af indtagelse af farveholdige fødevarer eller rygning og nogle kan derved have et ønske om at opnå eller genvinde en lysere tone på tænderne.

Klinisk blegning er en metode til tandblegning, som vi tilbyder patienter, der har opnået misfarvninger inden i tanden og blegningen forgår ved at tandlægen fjerner rodmaterialet og indlægger blegemateriale i tanden.

Hjemmeblegning foregår ved at patienten modtager en blegeskinne og blegemiddel fra klinikken, samt en grundig instruktion i brugen af disse. Efterfølgende gennemføres behandlingen derhjemme, hvor patienten derved gradvist vil opnå en lysning af tændernes farve, i løbet af behandlingen

Book en tid til forundersøgelse

Ønsker du at genvinde et strålende smil med tandblegning i Holbæk?

 

Anbefales tandblegning til alle?

Vi gennemfører kun intern blegning til patienter, som har opnået misfarvninger af tænderne grundet rodbehandling.
Hjemmeblegning anbefaler vi til patienter, som ønsker dette, og som ikke i forvejen har restorationer, da plastfyldninger ikke bleges med. Har man plastfyldninger i tænderne, bør de skiftes efter en eventuel blegning, hvis man ønsker et ensartet resultat.