Tandplejer søges til stor, moderne klinik i Hørsholm

Jobtype
Tandplejer, Deltid
Tiltrædelse
Hurtigst muligt
Lokation
Usserød Kongevej 65 A, 2970 Hørsholm
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Vi tilbyder en sjælden stilling med fuld aftalebog og et rigtig godt patientgrundlag

Vi er et velfungerende team bestående af 5 tandlæger, 1 tandplejere, 5 klinikassistenter, 1 elev, 1 receptionist / klinikkoordinator, som alle glæder sig til at tage imod dig som ny kollega og sparringspartner. Vi har stor tilgang af nye patienter, og har derfor en travl hverdag. Vi bruger Dental Suite og digital skanning/Trios på klinikken. Du vil opleve, at vi prioriterer at vores tandplejere varetager alle SU´er og PA-behandlinger, så du kan forvente en fuld arbejdsbog.

Om os
Vi løfter i flok og har fokus på fællesskabet, hvor vi også vægter det sociale højt. Vi tilbyder gode løn- og personaleforhold, og vores arbejdstider giver dig plads til god balance mellem arbejde og familie. Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø. Vi afholder faste behandlermøder og personalemøder.

Om dig
Du vil indgå i et behandlerteam på 6 behandlere, hvor sparring er en vigtig del af vores kultur. Du er en god menneskekender, omsorgsfuld, energisk, leverer høj kvalitet og du prioriterer at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den rigtige behandling. Du er grundig i din diagnostik, røntgenbeskrivelse og journalføring, og du sætter en ære i at lave den bedst mulige behandling hver gang. Du er en teamplayer, og søger det gode og konstruktive samarbejde med såvel patienter som kollegaer. Du kan være en erfaren tandplejer der ønsker nye udfordringer.

Vi tilbyder
En spændende stilling på en flot klinik, der anvender det nyeste og mest moderne udstyr. Vi ønsker, at du løbende udvikler dig fagligt, og med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambitionen at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande, adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse! Derudover får du hos os et professionelt netværk af ligesindede behandlere både i Danmark og internationalt. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt sundhedsforsikring.

Om Colosseum Tandlægerne
Først og fremmest er vores målsætning altid at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, samtidig med, at vores ansatte oplever en god og moderne arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi er fælles om at hjælpe andre.

Velgørenhed er en vigtig del af vores DNA. Via vores ”Good Neighbour”-program søger vi aktivt at hjælpe trængende i lokalområdet, og som hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er vi gerne behjælpelige, hvis du ønsker at deltage i dentalmissioner i udlandet. Overskuddet fra Colosseums 300 europæiske tandklinikker går til vores ejer Jacobs AG, der hvert år giver sit fulde udbytte til den velgørende fond Jacobs Foundation. Fonden har til formål at forbedre vilkår for læring, udvikling og uddannelse for børn og unge i hele verden.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte klinikleder
Mona Reiche
92 15 63 92

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.