Vi søger en ny tandplejer til vores klinik i Slagelse

Tandplejer søges til fyldt aftalebog

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
Snarest muligt
Lokation
Slagelse
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Vi har travlt og mangler dig på holdet i Slagelse

Søger du nye udfordringer, og trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

En udviklende stilling i et stærkt fagligt miljø, med dejlige kollegaer og loyale, stabile patienter.

 

Om dig

Du indgår i et behandlerteam på 9 behandlere, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af vores hverdag. Klinikkens assistenter er meget erfarne og kender klinikken og vores patienter igennem lang tid.

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, er energisk, en god håndværker og du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Du er grundig i din diagnostik, er vild med PA-behandling og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling når der er behov herfor.

Om du er en erfaren tandplejer der søger nye ”munde” at behandle, om du er nyuddannet, eller med få år i tand-bagagen, så står hele teamet klar til at hjælpe dig godt i gang.

 

Om os

Vi er et team bestående af både tandlæger, tandplejere, mange dygtige klinikassistenter, elev, receptionister og klinikleder. Vi arbejder på en stor og moderne klinik i hjertet af Slagelse.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det sociale højt. Vi prioriterer faglig sparring højt og finder det vigtigt og givende at afsætte tid til kontinuerlige behandlermøder, månedsmøder og personalemøder. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde. Din egen aftalebog vil være fyldt op med spændende behandlinger, hvoraf PA vil fylde en stor del.

 

Vi er fleksible på arbejdstid, men håber du er interesseret i 25-32 timer om ugen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig 😊

 

Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Derfor ser vi gerne, at man som ansat har lyst til at bidrage til vores ”Good neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde.

Vi er hovedsponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG) og er gerne behjælpelig, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Udover vores lokale indsatser går vores overskud via vores ejer til velgørenhed.

 

Kontakt

Har ovenstående din interesse, eller har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Kristina Mattebjerg på tlf. 2823 8881 eller mail; [email protected]

Kontakt

Har stillingen din interesse, eller har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Kristina Mattebjerg på tlf. 5853 1414 (klinik hovednummer) eller mail; [email protected]
Kristina Mattebjerg
5853 1414

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.