Bliv en del af vores fantastiske team i Slagelse!

Vi søger en tandplejer

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
Snarest eller efter aftale med dig
Lokation
Smedegade 2A, 4200 Slagelse
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Er du klar til nye udfordringer, eller måske dit første job som tandplejer?

Hvis du trives i et dynamisk og udviklende miljø, så har vi stillingen til dig! Vi leder efter en passioneret tandplejer til vores lækre klinik, hvor høj faglighed, ansvar og et stærkt kollegialt fællesskab er i fokus.

Om jobbet
Vi tilbyder en spændende stilling i et stærkt fagligt miljø med loyale og stabile patienter. Du bliver en del af et behandlerteam på 9, hvor samarbejde og sparring er en naturlig del af hverdagen. Vores erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter kender både klinikken og patienterne rigtig godt og står klar til at hjælpe dig godt med i fællesskabet.

Om dig
Vi søger en tandplejer, der er god til at forstå og kommunikere med mennesker, omsorgsfuld, energisk og dygtig med hænderne. Du elsker at informere og vejlede dine patienter, så I sammen kan træffe de bedste beslutninger om deres behandling. Det er vigtigt, at du er grundig i din diagnostik, brænder for PA-behandling og ved, hvornår patienterne skal sendes videre til tandlægen.

Uanset om du er erfaren og klar til nye eventyr eller nyuddannet og ivrig efter at komme i gang, er vores team her for at støtte dig. Vi ved, det kan være overvældende at starte som ny på en klinik eller som nyuddannet, så vi sørger for grundig oplæring og masser af support, så du hurtigt føler dig tryg og hjemme hos os.

Om os
Vi er et team af tandlæger, tandplejere, dygtige klinikassistenter, en elev, receptionister, en partnertandlæge og en klinikleder. Vores store, moderne klinik ligger i hjertet af Slagelse. Vi vægter fællesskabet højt og elsker det sociale sammenhold. Faglig sparring er vigtigt for os, og vi afsætter tid til behandlermøder, månedsmøder og personalemøder.

Slagelse er stedet, hvor det sker! Byen er fyldt med liv, spændende kulturtilbud og masser af aktiviteter. Her får du virkelig mulighed for at udvikle din faglighed med de mest spændende behandlinger og mange kolleger at sparre med. Vores hverdag er præget af tæt samarbejde i et afslappet og sjovt miljø, hvor vi altid kan regne med hinanden. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og håber, at du er interesseret i en stilling på 30-37 timer om ugen.

I Colosseum vægter vi uddannelse og udvikling højt, og du kan se frem til nye spændende uddannelsesmuligheder, som vi præsenterer løbende.

Vi glæder os til at møde dig!

Om Colosseum Tandlægerne
Vores primære fokus, næstefter at yde vores patienter den bedst mulige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling. Se mere om vores velgørende projekter HER. Colosseum Tandlægerne er Great Place to Work certificeret – det kan du læse mere om HER.

Colosseum Dental Group er Europas førende udbyder af tandlægeydelser. Koncernen har over 4.500 ansatte fordelt på mere end 300 tandlægeklinikker i 8 lande. Klinikkerne omsætter til sammen for DKK 3 mia. Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, et globalt, professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Med sine investeringer i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA har Jacobs Holding engageret sig langsigtet i tandlægebranchen. 100% af det økonomiske udbytte i Jacobs Holding går til velgørende formål via velgørenhedsorganisationen Jacobs Foundation, der støtter forskning i børn og unges udvikling på globalt plan.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om stillingen så tøv ikke med at kontakte klinikleder Kristina.
Kristina Mattebjerg
58531414

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.