Er du vores nye klinikassistent?

Vi søger en Klinikassistent til Østerport

Jobtype
Klinikassistent
Tiltrædelse
1.3. 2024
Lokation
Fridtjof Nansens Plads 2 2100 København Ø
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Om stillingen

Vi søger en Klinikassistent pr. 1. marts. Fuldtid eller deltid, kan aftales i fællesskabet.

Vi søger en stabil, smilende og imødekommende klinikassistent som skal indgå en team bestående af 3 tandlæger, 3 tandplejer (en på barsel), 4 klinikassistenter.

Vi søger dig som har gåpåmod, er positiv person og har lyst til at bidrage til det gode arbejdsmiljø på klinikken.

Stillingen er all around, dvs assistance ved stolen, steril og reception arbejde kan forekomme hvis interesse for det.

Kirurgisk erfaring er en fordel men ikke et krav. Vi arbejder med dental suite, hvis du ikke kendskab til den, så skal vi nok lære dig op i det.

Samarbejde og sparring er en stor og meget vigtig del af vores hverdag og vi prioriterer gode relationer til hinanden og ikke mindst vores patienter.

 

Det er vigtigt for os at vores medarbejdere løbende udvikler sig og holder sig opdateret på nyeste viden og processer. Derfor tilbyder vi også både interne såvel som eksterne kursusaktiviteter.

 

Om Colosseum

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål kontakt klinikleder Daliborka
Daliborka Olujic
92 15 06 76

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.