Se dit nye smil på 60 sekunder

Med et simpelt selfie, kan vi på få sekunder give dig et preview af dit nye smil. Når du har set resultatet, kan du selv vælge, om det automatisk skal videresendes til din tandlæge, som derefter vil kontakte dig vedrørende en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

3 simple skridt til lige tænder!

Step 1

Gratis rådgivning og diagnose

Vi ser på dine tænder og vurderer, om Invisalign-behandlingen er det rette for dig. Vi snakker om dine ønsker, gennemgår behandlingsforløbet og giver dig et overordnet prisestimat. Forundersøgelsen er gratis og helt uforpligtende.

Step 2

Vi udarbejder din behandlingsplan

Vælger du at gå videre med behandlingen, laver vi din individuelle behandlingsplan. Her bruger vi en 3D-simulering til at vise, hvordan dine tænder flytter sig i forløbet og viser dig det forventede resultat.

Step 3

Din behandling med aligners

Så producerer vi dine aligners, også kendt som usynlige skinner, og leverer dem til dit hjem. Efterfølgende indkalder vi dig til løbende kontroller, hvor vi følger udviklingen og jævnligt får produceret nye aligners til dig.

Tandstillinger der kan rettes med Invisalign

Behandlingen med togskinner kan være lang og smertefuld, og bliver ofte fravalgt af kosmetiske årsager. Med de usynlige skinner fra Invisalign, undgår du tidligere tiders gener forbundet med tandretning.

Klik på animationerne herunder og se eksempler på de typiske tandstillinger vi kan rette med Invisalign:

Mellemrum

Pladsmangel

Skæve tænder

TANDRETNING MED INVISALIGN

Mange tænker, at tandretning er for børn og unge mennesker, og at vejen til de lige tænder er belagt med de kendte ’togskinner’. Men sådan behøver det ikke at være. Med Invisalign-behandlingen får du tandretning med de gennemsigtige bøjler aligners, der er nærmest usynlige og tages af, når du spiser og drikker andet end vand.

Vi har klinikker over hele Danmark, der laver tandretning med Invisalign, og lige nu tilbyder vi gratis forundersøgelse – så book en tid med det samme og find ud af, om behandlingen er noget for dig. Se også videoen her, hvor en af vores tandlæger fortæller om, hvordan et forløb med Invisalign foregår.

 

Vores priser

Tandretning er en investering for livet. Hos Colosseum Tandlægerne vælger du selv, om du vil betale hele behandlingen kontant eller benytte dig (helt eller delvist) af vores attraktive finansieringsaftale med en afbetalingstid på 3-48 måneder. Vores priser er transparente, og du bliver ikke pålagt skjulte gebyrer. Vores priser inkluderer:

  • Behandlingsplan (ClinCheck)
  • Skinner til overkæbe
  • Skinner til underkæbe
  • Retentionsskinner til overkæbe
  • Retentionsskinner til underkæbe

Let

Fra 25.000 kr. i engangsbeløb eller

fra 594 kr.* pr. måned

* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.83%

Medium

Fra 35.000 kr. i engangsbeløb eller

fra 833 kr.* pr. måned

* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.24% 

Kompleks

Fra 49.000 kr. i engangsbeløb eller

fra 1.207 kr* pr. måned

*Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 7.85%

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid varer min Invisalign-behandling?

Behandlingen med Invisalign varer normalt mellem 6 og 12 måneder.

Hvor lang tid tager det at få mine usynlige skinner?

Den 3D- simulering der viser den mulige tandregulering, tager typisk et par uger at udforme, hvorefter vi kan drøfte den, og du kan beslutte, om du ønsker at sætte gang i produktionen af Invisalign-skinnerne. De fremstilles i Californien og er typisk fremme hos os 2-3 uger efter.

Hvor ofte og hvor længe skal jeg bruge mine skinner?

For at opnå det ønskede behandlingsresultat skal du have dine gennemsigtige skinner på min. 20 timer i døgnet og blot tage dem ud når du skal spise, drikke og børste tænder/skinner.

Hvordan sidder skinnerne fast på mine tænder?

De fleste patienter får limet små, transparente attachments/plastknopper på tænderne, som hjælper til at holde skinnerne fast og flytte tænderne i den ønskede retning. Disse attachments fjernes igen, når tandreguleringen er gennemført.

Skal jeg begrænse mig selv når jeg spiser under forløbet?

Nej, for i modsætning til en behandling med togskinner, kan du spise og drikke alt hvad du vil have under tandreguleringsforløbet. Årsagen til dette er, at du nemt kan tage skinnerne ud når du spiser. På denne måde kan tandhygiejne udføres som normalt efter hvert måltid, og en optimal oral sundhed kan opretholdes.

Skal jeg tage mine skinner ud for at spise og drikke?

Du kan drikke koldt vand med skinnerne på, men når du drikker varme drikke, bør de tages ud, da varmen kan beskadige eller deformere skinnerne. Drikker du f.eks. sodavand med skinnerne på, kan tænderne få ætseskader, så skinnerne fjernes ved spise og drikke (undtagen ved postevand) og opbevares i den medfølgende æske.  Efter at have spist eller drukket, gøres tænderne rene inden skinnerne igen sættes i.

Hvordan plejer jeg mine skinner?

Skinnerne rengøres minimum 2 gange dagligt, hvor de børstes med tandbørste og mild håndsæbe. Brug max. 40 grader varmt vand, da højere varme kan deformere skinnerne og gøre skinnerne ineffektive. Du kan supplere skinnerengøringen med rensetabletter, som lægges i et glas vand med skinnerne.

Vil jeg have smerter under behandlingen?

Skinnerne er udformet med en teknologi, så de presser en anelse på tænderne og herved regulerer dem som planlagt. Dette kan give ømhed. Typisk mærkes der lidt gener i de første par dage efter behandlingsstart og i forbindelse med det ugentlige skinneskift, og nogle patienter har her glæde af lidt Panodil. Andre patienter har ingen form for ømhed.

Hvad sker der hvis jeg mister en skinne?

Hvis du mister en skinne, bør du kontakte os hurtigst muligt, så vi mod et gebyr kan bestille en ny skinne. Mens du venter på erstatningsskinnen, skal du bære den forrige skinne for at holde dine tænder i deres nuværende position. Det er derfor vigtigt, at du altid beholder den forrige skinne.

Vil min tale ændre sig, når jeg har skinnerne på?

Hos de fleste patienter påvirkes talen kun i minimal grad, men vær forberedt på lidt tilvænningstid.

Kan jeg ryge under behandlingen?

Vi anbefaler, at du ikke ryger cigaretter eller e-cigaretter under behandling med Invisalign, da dine skinner kan blive gule.

Kompetent rådgivning og gratis 3D-skanning af dine tænder

Kompetent rådgivning.

  • Den hurtigste vej til lige tænder
  • Forundersøgelse af 20-30 minutters varighed
  • Gratis og uforpligtende

Spørgsmål? Klik her og udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.