Ansvarlighed, tryghed og kvalitet

Er 3 nøgleord for os, og det er ikke bare noget, vi påstår – det er noget, vi dokumenterer.

Vi er meget glade og stolte af, at vores klinik har opnået den internationalt anerkendte ISO 9001:2015 certificering. Certifikatet er opnået efter en langvarig og struktureret gennemgang af samtlige processer på klinikken og er en anerkendelse af, at kvaliteten lever op til de meget høje krav, der bliver stillet for en ISO 9001:2015 certificering.

Dette er vores patienters garanti for en løbende dokumentation af, at kvaliteten i vores behandlinger, hygiejnen og servicen på vores klinik lever op til de højeste internationale kvalitetskrav.

Kvalitetscertifikatet er opnået i samarbejde med TAPCERT, som er Dansk Tandlægeforenings samarbejdspartner i forbindelse med kvalitetssikring.

Vores kliniks arbejde med kvalitetssikring har været med til at lægge grunden for 2015-standarden.

I receptionen bliver du mødt af vores receptionist, der sørger for, at du bliver taget godt imod.

Vi har netop udbygget og renoveret vores klinik. Derfor kan vi nu byde alle vores patienter velkommen på én af landets flotteste og mest moderne tandklinikker.

Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og og når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge, tandplejer eller en af vores klinikassistenter.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Ballerup er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/